guide om remortgage köpa andra fastigheten

Genom Remortgaging, är det möjligt att köpa en andra fastighet, ett arrangemang som vi kan hänvisa till som remortgage köpa andra fastigheten. Med andra fastighet det innebär att du är mest sannolikt att behålla din ursprungliga hem eller egendom och så den andra fastigheten får användas för kommersiella ändamål. Ett av de sätt du kan göra detta är genom att släppa eget kapital du kan ha samlats i ditt första hem och med det, kommer du att kunna remortgage och frigöra tillräckligt med pengar för att du ska köpa den andra hem. Men om det egna kapitalet i din nuvarande fastighet inte är tillräcklig, kan du fortfarande gå ett huvud och ta en ny inteckning och använda pengarna för att köpa den andra hem.

viktiga överväganden
Du behöver tänka på vad du vill uppnå från den andra fastigheten. Hur planerar du att använda det? Om du till exempel vill köpa fastigheten så att du kan hyra ut det, så i detta fall kommer du att ha bättre förutsättningar att gå för ett köp låta remortgage vars storlek beror på den inkomst du förväntar dig att få från fastigheten till skillnad till din egen inkomst. Det är alltid klokt att ge en insättning för att det kan berättiga dig till mer fördelaktiga erbjudanden. Å andra sidan, om du köper hem för personligt bruk som semester eller partiell bostad, måste du ge bevisad bevis till långivaren att din inkomst kommer att vara tillräckligt för att upprätthålla de månatliga betalningar du kommer att behöva göra. Normalt finns det flera fall av kunder som är intresserade av att köpa deras andra fastigheter utomlands (hem i de flesta fall). Om du är en sådan kund, då det första du behöver göra är att hitta en brittiska långivare som sysslar med utländska fastigheter och har alternativ som passar i dina specifikationer. Alternativt, kan du närmar trovärdiga långivare i det land där du vill köpa ditt andra hem.

Kom ihåg att kontrollera de funktioner
Innan du åta sig en remortgage köpa second egendom från en viss långivare, alltid komma ihåg att kolla vitala funktioner speciellt räntor plus remortgage perioden. Andra viktiga funktioner inkluderar extra kostnader plus avgifter som du inte kan vara medveten om liknande arrangemang, juridiska arvoden och ansökningsavgifter.