grundläggande inteckning termer

Om det är första gången du ansöker om en inteckning, det finns ett antal termer du bör veta. Utbilda dig på de olika inteckning termer du kommer att stöta på kommer att hjälpa dig att fatta bättre beslut när man beslutar vilka hem som du vill köpa. När du registrerar en inteckning kontrakt, är ditt hem för säkerheter och det är ditt ansvar att se till att dina betalningar görs i tid varje månad.

Den första termen du bör veta är huvudman. Den huvudansvarige är i princip definieras som den mängd pengar du lånar för ditt hem. Innan huvudmannen är förutsatt att du kommer att behöva göra en handpenning. En handpenning är den procentuella du kommer att sätta mot huvudman. Mängden av handpenningen beror ofta på kostnaden för hemmet. När du betalar av huvudmannen, är hemmet ditt.

Nästa termin kommer du behöver veta är intresset. Ränta är en procentsats som du debiteras för att låna en viss summa pengar. Tillsammans med räntan, kan långivare debitera dig också poäng. En punkt är en del av de finansierade totala medlen. Den amortering och ränta utgör majoriteten av din månatliga betalningar, och det är en metod som kallas avskrivningar. Avskrivning är den metod som ditt lån reduceras under en given tidsperiod. Dina betalningar för de första åren kommer att täcka räntor, medan utbetalningar som görs senare kommer att tillämpas mot huvudman.

En del av din avbetalning kan placeras på ett spärrat konto för att gå till försäkringar, skatter eller andra kostnader. Nästa termin kommer du att höra en hel del är skatter. Skatter är den summa pengar som du måste betala för att din stat eller regering. När det kommer till ditt hem, dessa kallas fastighetsskatt. Dessa skatter används för att bygga vägar, skolor och andra offentliga projekt. Alla husägare måste betala fastighetsskatt.

Försäkring är ett annat viktigt begrepp som du kommer att höra i fastighetssektorn. Du kommer inte att tillåtas att stänga på din inteckning om du inte har försäkring för ditt hem. Hemförsäkring täcker ditt hem mot översvämningar, brand, stöld eller andra problem. Om du inte har råd att reparera ditt hem om den är skadad, är det oftast en bra idé att få en försäkring för ditt hem. Om ditt hem är beläget inom en zon som är känd för att ha översvämningar, kan federala lagar kräver att du har översvämning försäkring.

Om handpenningen du sätta mot ditt hem är mindre än 20% av det totala värdet, kommer du ofta att debiteras extra premier på försäkringar av långivaren. Detta görs för att skydda dig i händelse av att du standard på dina lån och underlåter att göra betalningar. Utan detta, skulle många människor inte att kunna råd med ett hus. När du har betalat av ca 78% av hemmet, kommer långivaren sluta ladda dig försäkringspremier.

Dessa är de grundläggande termer du behöver veta innan du köper ett hem. Att förstå dessa saker gör att du kan undvika många av de fallgropar som finns i fastighetsbranschen. Du vill ha en ränta som är låg, och du bör alltid försöka få en fast ränta om möjligt. Detta gör att du kan fokusera din inkomst på att göra utbetalningar till de viktigaste, och detta kommer att hjälpa dig att betala av lånet snabbare. En inteckning är en viktig del av din ekonomiska bilden, och du vill vara säker på att du väljer ett hem som du har råd. Om du inte gör dina betalningar, kan du förlora ditt hus.