grunderna i super jumbo lån (till $ 2 miljoner)

Du måste ha ganska ofta hört talas om super jumbo inteckningar. Men innan du ansöker om det eller för den delen, för andra bostadslån, är det mycket viktigt att du får en fullständig förståelse för denna typ av lån.

Normalt har en traditionell inteckning en gräns på $ 417,000. Generellt är varje inteckning som går över och bortom denna gräns kallas jumbo inteckning. Begreppet en jumbo inteckning inte är tydligt definierat och det varierar beroende på långivare och landet. Vanligtvis börjar utbudet av en super jumbo inteckning från $ 650.000 och slutar på 2 miljoner dollar.

Super jumbo inteckningar kräver en betydande mängd som handpenning, nästan lika mycket som 20 till 30 procent av försäljningspriset.

Super jumbo bolån är mycket fördelaktigt för dem som vill köpa en lyxig eget hem. Ännu en fördel med en super jumbo inteckning är det skatteavdrag för räntekostnader, om låntagarna faller i hög skatteklass.

Om du också är i färd med att låna för ett bostadslån, dessa program varierar från $ 1.000.001 till $ 2.000.000, sedan super jumbo inteckningar är det perfekta hemmet lån val för dig.

Bortsett från att använda super jumbo inteckningar för att köpa ett drömhus för dig själv, kan du också använda dem för refinansiering en befintlig inteckning.

Super jumbo bolån är särskilt fördelaktiga för de rika människor som behöver lån för att bygga eller köpa bostäder som motsvarar deras rikedom.

Precis som andra bolån, erbjuder en super jumbo inteckning låntagare alternativet av två ränte-fast och rörlig med termen av super jumbo lån normalt varierar mellan 10 till 40 år.

Bortsett från låneramar, super jumbo lån innebär också ett mycket stort betalning varje månad. För att få en super jumbo lån, är låntagare skyldiga att visa att de besitter betydande tillgångar eller inkomstkällor.

Det är en New Jersey Community Bank som ger dig möjlighet att både fasta och justerbara program lån under super jumbo kategorin bostadslån, förutsatt att du uppfyller alla deras kriterier, inklusive en mitt kredit värdering av 720 till 740. En ägare ockuperade, en familj, primär och en familjesemester hem är ett mycket intressant inslag i super jumbo lån.

Förutom de super jumbo inteckningar, de är också populär för jumbo föredragna inteckning program, som är apt för dem som vill köpa en bostad, men belastas med en obetydlig del av skulden.

En jumbo föredragen inteckning är det bästa valet för de låntagare som behöver ett lån på $ 417.000 till $ 1 miljon. Precis som sina stora och super jumbo inteckningar, för deras jumbo föredragna inteckning kan användas för att köpa ett eget hem eller ens refinansiering en inteckning. Både fasta och justerbara program lån är tillgängliga för låntagare som har en mitt kredit värdering av 680, en av deras behörighetskrav. Så vad väntar du på?