grunderna i remortgages

Remortgage är ett sätt för ett hem ägare att spara pengar på ett hem köp. En inteckning är mycket annorlunda än andra lån och på grund av detta remortgage erbjuds. Remortgages tillåter ett hem ägare att få en ny inteckning och en ny, lägre ränta, vilket innebär att de sparar pengar på deras totala hem kostnaden. Det är verkligen ett mycket bra koncept för husägaren.

Bolån är en av de längsta lån tillgängliga. De flesta bolån är för en 30 års sikt. Under loppet av 30 år räntorna är säker på att gå upp och ner. Många gånger folk köper ett hem utan att ens överväga räntorna. De är så upptagna med att tänka på att få sitt nya hem som de helt enkelt inte tänker på om räntorna är låga eller inte. Detta är anledningen till remortgages är så stora.

Den remortgage alternativet kan ett hem ägare för att få ett bättre avtal senare. De kan vänta på att räntorna ska gå ner och gå sedan få ett nytt lån. Detta nya lån eller remortgage, lönar sina gamla lån. Det kommer också att minska kostnaderna för sina bostadslån och minska sina månatliga inteckning betalningar.

En remortgage är tillgänglig på grund av längden på ett bostadslån. Med en så lång sikt är upplupen enorm. Många gånger en person kommer att betala dubbla eller tom tredubbla vad deras hem är värt på grund av intresse.

Det kan hjälpa villaägare att förstå grunderna av intresse och hur den tillämpas på ett lån. Ränta inte tillämpas på inteckning belopp som helhet på en gång enstaka händelse. Räntan appliceras på återstoden av lånet varje år. Detta innebär att ett hem ägare är att ha nya räntekostnader läggs till deras lån balans varje år. Många människor vet inte detta, men eftersom det pappersarbete de får visar hela beloppet, med upplupen ränta räknat i. Så, verkar det som om intresset är helt enkelt läggas på en gång, inte varje år.

Detta är anledningen till att sänka räntorna kan vara en stor pengar sparare. När remortgage bearbetas det belopp som används för lånet är resten av balansen husägaren skyldig på det faktiska inköpspriset för lånet. Med andra ord, var husägaren ursprungliga inteckning räknat ut för längden av lånet, men eftersom de betalar tillbaka det från början, att de inte behöver betala hela den ränta som skulle ha tillkommit under de kommande åren av lånet. Så, är det remortgage belopp kommer endast att gälla för återstoden av den faktiska köpeskillingen. Sedan det nya intresset kommer att tillämpas. Så i slutändan kommer remortgage bli mycket billigare än den ursprungliga inteckningen.

Förstå inteckningar och remortgages och räntor kan vara förvirrande. Den grundläggande sak ett hem ägare behöver veta är att den lägre räntan de kan få, desto mer pengar de kommer att spara.