grunderna i en kommersiell inteckning

En kommersiell inteckning är en inteckning för en byggnad som kommer att användas för affärer. Kommersiella bolån är som ett bostadslån, men kan skilja på ett par olika sätt. Kommersiella bolån är lite mer riskfylld än en bostadslån. De är inte för någons hem, utan snarare för yrkesmässig användning, vanligen ett nystartat företag som i och för sig ger en risk för långivaren.

Kommersiella inteckningar kräver samma steg som ett bostadslån. Men med en kommersiell inteckning om verksamheten har en etablerad kredit separat blankett den enskilde företagaren, då företagen krediten används för att säkra lånet.

Kommersiella inteckningar kan ha en fast eller rörlig ränta. En fast ränta kommer att bo på samma procentsats för livet av lånet. En rörlig ränta kommer att förändras när ränteläget ändras. Med en fast ränta fördelen är att en person som alltid kommer att veta kostnaden för sin inteckning betalning, däremot, ger en rörlig lån en person att utnyttja när priserna sjunka, omedelbart.

Fast ränta inteckningar though kan refinansieras när priserna sjunka och därmed graden skall fastställas till den lägre hastigheten. Valet kan vara svårt och bör diskuteras med långivaren för att säkerställa den bästa väljs för omständigheterna i verksamheten.

När du ansöker om ett kommersiellt lån en företagare bör se till att de har alla sina förberedda finansiell information och dokumentation redo för när de möts med långivaren. Om det är ett nystartat företag så de kommer att behöva sina personliga finansiella poster. De kommer också att behöva en omfattande affärsplan inklusive företagets ekonomi.

Om verksamheten redan är etablerad och har sin egen linje av kredit då företagets ägare behöver bara ge företagen finansiell information. Det är bäst att vara förberedd med inkomstskatter från de senaste två åren för både affärs-och företagets ägare.

Kommersiella bolån är ganska mycket som bolån. Grunderna i inteckning villkor är desamma. Den största skillnaden är den dokumentation som används. När du ansöker om en kommersiell inteckning en företagare behöver för att säkerställa att de är väl förberedda att erbjuda dokumentation för att bevisa deras företag kommer att göra bra eller har gjort bra.

Långivaren är främst intresserade av att se till att verksamheten inte är sannolikt att gå under någon gång snart. Om de har några tvivel att det kan orsaka problem med att få lånet. Dessutom bör företagets ägare vara beredd att lägga upp någon typ av säkerheter för att säkra lånet, eftersom detta kommer att göra långivare mer benägna att överväga att godkänna lånet. Allt en företagare kan göra för att säkerställa att lånet kommer att återbetalas är värt att göra.

Business lån av något slag anses ofta riskabelt för en långivare så de är extra försiktiga att godkänna dem. Detta är viktigt för en företagare att tänka på när du söker efter deras kommersiella hypotekslån.