gratis guide till Storbritannien överbryggningslån marknaden & hur man ansöker om överbryggande finansiering.

Fler och fler människor att undersöka lånet marknaden. För att hjälpa de nya till överbryggningslån marknaden har vi sammanställt en enkel guide som hjälper dig på din väg till förståelse bryggfinansiering.

Överbrygga lån är kortfristiga lån vanligtvis mellan 1 och 6 månader som är säkrade mot egendom på en första eller andra avgift basis. De överbryggande lån är säkrade mot egendom, de är i allmänhet inte status med ingen kredit kontroller eller bevis som krävs intäkter.

Mängden av lånet kan vara 100% av köpeskillingen av fastigheten eller mer normalt omkring 70% av värdet på fastigheten. Fastigheten kan vara bostäder, en investering, kommersiella fastigheter eller mark.

Om det finns tillräckligt med eget kapital i fastigheten räntan för lånet och andra avgifter kan rullas upp och bosatte sig i slutet av låneperioden. Räntorna för överbryggande lån återspeglar den risk långivaren och lån till värde (LTV) för lån mot egendom. Ju högre belåningsgrad den högre räntan.

Överbryggningskrediter kan ordnas genom några high street banker, privata finansbolag eller genom specialist brittiska Bridging Brokers lån. High street banker tenderar att vara mer försiktiga i sin utlåning när som privata finanshus är snabba och mindre bekymrade över tidigare kredit problem och bevis på resultat. Men privata finanshus är inte allmänt tillgängliga för allmänheten som måste gälla för dem genom mäklare.

Anledningar till att inrätta överbryggande lån är normalt att göra med hastigheten att pengarna behövs av. De kan vara anordnade i ett några dagar. Här är några av anledningarna till att överbrygga lån används:

Ett. Att köpa fastighet på auktion där slutförandet krävs inom 28 dagar.
2. Köpa fastighet underpris var säljaren är ute efter en snabb försäljning.
Tre. Kortsiktiga likviditetsproblem.
4. Komplett husköp när den aktuella fastigheten förblir osåld
Fem. Stoppa hus återtagande.
6. Settle skatt eller moms skulder.
7. Rise pengar för skilsmässa bosättningar.
8. Rise pengar för något juridiskt syfte.

Kostnaderna för att inrätta ett överbryggningslån är relativt dyra och kan inkludera några eller alla av följande.

• Låntagaren måste betala för kostnaden för en RICS undersökning av fastigheten. Priset beror på värdet av egendomen, desto högre värde på fastigheten den högre värderingen avgiften. En kommersiell värdering tenderar att vara dyrare än en bostads värdering.

• Låntagaren måste betala för sina rättegångskostnader samt långivare rättegångskostnader.

• Om du vill ställa in lånet finns det normalt en uppläggningsavgift mellan 1% och 2% av lånebeloppet. Detta kan inte läggas över den maximala LTV av produkten. Det kan också vara en avfart avgift betalas när lånet löses. Exit avgifter börjar i allmänhet vid en månaders ränta.

• Det kan finnas en minsta löptid för lånet, det är i allmänhet tre månader för vissa lån ner till en dag för andra. Detta är inte ett problem om lånet kommer att vara i 3 månader eller mer.

En hel del av dessa kostnader kan undvikas eller minskas med hjälp av en specialist överbryggningslån mäklare.

Om du har några frågor eller vill ha någon av ovanstående punkter förklarar kontakta ytterligare oss via vår hemsida.