göra lån modifiering bly web leverantörer äga upp till sina åtaganden

Som den store amerikanske affärsman Harold Geneen sa “Det är en oföränderlig lag i näringslivet att ord är ord, förklaringar är förklaringar, löften är löften utan bara prestanda är verklighet. Det har varit en nedslående erfarenhet knacka in i inköp / upphandling marknaden Leads Loan Modification, Skuld leder Settlement och inteckning refinansiera leder från lead generation leverantörer. Det är mer ofta än inte att du kommer att ha svårt att hitta ett lån leverantör Modification bly erbjuda en kvalitetsprodukt med rimliga priser, en stark kundsupport, ärlighet om integritet / exklusivitet av ledningarna och snabb leverans av lånet modifiering eller skuldsanering bly.

Jag har hört allt från de stora löften om kvalitet kundsupport till påståenden att generera den mest exklusiva Loan Modification leder och skuldreglering Leads för $ 40 – $ 50. Min favorit löfte som flyter genom ledningen genom många leverantörer är deras engagemang och vilja att upprätthålla en långvarig relation där båda parter gör en levande.

Vad de flesta kunderna inte är medvetna om är att exklusiva lån mod leder eller skuld leder avveckling säljs efter att de har fått tillstånd av vissa callcenter och det har fastställts under denna screening process att lånet modifiering eller skuldsanering utsikterna inte uppfyller kriterierna. Det stämmer! Du har sålt en “exklusiv” lån modifiering eller skuldsanering bly som ärligt har något värde för ditt företag än att vänta ett par år för denna döda utsikter att bygga upp några skulder. En annan bedrägliga taktik som vanligen sker i rösten sänds live överföring värld är avrundning inkommande och utgående minuter till närmaste tiondel vilket innebär färre överföringar går till ett lån officer. Jag vet att det stinker men det är den typ av odjuret i detta potentiellt oetiskt marknad som äger rum över systemet ridit mottaglighet av World Wide Web!

Varför gjordes detta för dig? Eftersom människor i den här branschen vet att det kan göras utan din vetskap tills du börjar inse din kostnad per förvärv är mycket hög och avkastningen på investeringen är låg. Den kostnad per förvärv dikterar hur mycket pengar ett lån officer eller inteckning mäklare måste investera för att generera åtminstone en försäljning av x mängden leads. Jag är inte insinuera att varje leverantör du kommer i kontakt med konspirerar för att komma över på dig. Bara hålla i åtanke att detta beteende existerar och kommer att fortsätta inom alla branscher särskilt lead generation verksamheten.

Så hur skyddar du dig från att bli skruvas köpa en död lån modifiering bly, bly skuldsanering eller refinansiera bly? Det handlar inte om att ställa frågor. Det handlar om att ställa rätt frågor, att få rätt svar, och få några auktoritativa bevis på leverantörens åtagande och löfte som en person från näringslivet. Lån modifiering leder och skuldsanering kunder leder (särskilt de nya på lead generation företag) lätt att fastna i de stora löften som försäljaren att de tenderar bli förtrollad och låta sin vakt på grund av sin önskan att göra snabba pengar på detta blomstrande verksamhet! Jag har varit mycket engagerad i olika branscher, från professionell musikproduktion till den nuvarande lån modifiering bly och skuldsanering leda verksamheten under ganska lång tid och jag kan berätta att både industrier skärs halsen! Kom ihåg, är prestanda verkligheten och i detta fall, stänga affärer är hög kvalitet prestanda genom säljkåren laget och lead generation specialist kombineras.

Min tro på att skapa en framgångsrik lån modifiering eller skuldsanering lead generation-kampanjer för ett lån officer, inteckning mäklare eller fastighetsmäklare är baserad på uppfattningen att tillförlitliga uppgifter samlas in från en respekterad källa (Credit Bureau data, Vit Page uppgifter har sitt plats i lead generation världen, lokala länet data, icke-COREG. data). Andra, förutsatt att uppgifterna inte är vit Page data är det viktigt att kampanjen uppgifterna har behållit sin integritet och inte har äventyrats av några av de bedrägliga metoder berörs i denna artikeln. Tredje, gör inte löften till en kund som är ouppnåeligt för det bara drastiskt minskar dina chanser att göra affärer i framtiden. Det är också viktigt för en lead generation säljaren att utvärdera kundernas nuvarande position i branschen: Har de arbetar ensamma, har ett litet kontor med 5 + anställda eller ha ett callcenter? Är kunden en utbildad säljare som förstår avslutande strategier? Jag gillar att ge en gratis säljutbildning manual för kunder som saknar förtroende för säljavdelningen. Att ge dessa gratis säljmaterial till mina kunder har bara gjort dem bättre vid stängning och bli långsiktiga kunder till mig.

Om ditt beslut att experimentera med levande överföringen leder existerar idag låt inte priset vara din motiverande faktor när du gör ditt beslut att följa igenom med transaktionen. Jag har sett mina konkurrenter erbjuder en transfer till mycket låga priser, men tänk “vad du betalar för är vad du får”. Alldeles nyligen en kund till mig blev uppringd av en konkurrent och garanterade en 20% sista ratio! Självklart min klient är fortfarande med mig eftersom de vet att det är absurt att någon affärsman för att garantera en sista ratio utan att veta kvaliteten och storleken av säljkåren arbetar vid denna inteckning företag. Har detta lett mäklare verkligen en kristallkula?

Det är väldigt lätt att tas tillvara av den estetiska utformningen av en webbplats och väl talat säljare i arenan i World Wide Web. Till lån officerare, mäklare inteckning eller mäklare jag säger detta, vara flitig och gör dina läxor. Om det behövs, gör en “Vem” söka och ta reda på lite bakgrundsinformation om ägaren av företaget. Du kommer att upptäcka att de flesta ledande företag har inte ens varit i branschen i ett år och saknar trovärdighet utanför denna verksamhet. Vissa experter!

Det är viktigt för en mäklare att förstå att målet för vissa lead generation företag är att erbjuda garantier och löften eftersom de vet att de flesta faktiskt kommer att falla för detta. Om de säljer 100 kunder och tjäna $ 1000 dollar, gjorde de en snabb $ 100.000. När tillräckligt många mäklare klagar, de helt enkelt åter öppna i en ny webbplats namn och upprepa denna igen. Akta dig!

lån modifiering leder
Besök www.WholesaleRefinanceLeads.com eller ring 954-638-4299