gör uk inteckningar mer tillgängliga

Tidigare i Storbritannien, skulle om du ville ansöka om en inteckning för att köpa ett nytt hem, det belopp som skulle lånas ut till dig automatiskt knuten till hur mycket pengar du tjänat. Med skenande brittiska bostadspriserna under det senaste decenniet, och med inkomster återstår ganska stabil, har denna metod för att beräkna hur mycket du kan låna på en inteckning blir omodern. Idag, många nya hem köpare måste leta efter mer kreativa sätt att låna pengar om de vill köpa ett nytt hem i Storbritannien.

den prisvärda inteckning

Förmodligen den vanligaste av de nya formerna av inteckning är överkomligt inteckning. Till skillnad inteckning som fastställts till dina inkomster är prisvärda bolån beräknas baserade på hur mycket du har råd att betala varje månad när du har beaktat alla dina övriga utgifter. Så, till exempel, om du nyligen har köpt en ny bil på avbetalning och kommer att göra betalningar avbetalningskontrakt för de kommande tre åren kommer dessa avbetalningskontrakt betalningar dras från din lön och vad som återstår att avgöra om du har råd att återbetala lånet. UK prisvärda bolån har möjliggjort nya bostadsköpare att låna så mycket som 50 procent av sina månatliga disponibla inkomsten i amorteringar, vilket vanligtvis ger nya bostadsköpare en mycket bättre chans att köpa ett nytt hem.

den flexibla återbetalning inteckning

Växer i popularitet är den flexibla återbetalning inteckning. Som nämnts, traditionella bolån ta hänsyn till vad du aktuella resultatet är, hur mycket du lånar, räntan, och beräknar sedan, ungefär, en månatliga återbetalningen som kommer att fastställas (variabel ränta) för de återstående 20 till 30 år i inteckning sikt. Det verkliga livet är dock inte så. Det är högst osannolikt att du, ska Äôll tjäna densamma i 10 år tid som du tjänar idag. En flexibel återbetalning inteckning tar hänsyn till detta. Det gör att du ökar dina amorteringar under tiden. Som sådan, inom parametrar, kan du låna mer på din brittiska bolånemarknaden än du tjänar idag på förväntningar du, vara Äôll tjäna mer i framtiden.

bytesbalansen inteckning

Strängt taget är det bytesbalansen inteckning inte en inteckning alls, ai det, AOS en övertrassering. Som sådant är det inte begränsas av samma gränser belåningsgrad som traditionellt gäller vid ansökan om brittiska bolånemarknaden. Ändå, så länge som du är ekonomiskt disciplinerad nog inte vara alltför berörda med att behöva leva med en stor övertrassering på en daglig basis, kan denna typ av nya brittiska hem inteckning betyda skillnaden mellan att kunna köpa ett hus nu och behöva Vänta tills du har tillräckligt för en deposition eller en tillräckligt hög lön för att kvalificera sig för en traditionell brittiska inteckning.

Den värld av brittiska konsumentkrediter är alltid utvecklas. Att försöka svara på de senaste demografiska förändringarna i Storbritannien, och att ständigt stigande levnadskostnader i Storbritannien, är brittiska kredit långivare behöva bli mer och mer genial när det gäller att få nya affärer. Som sådan, om du befinner dig i den position där du helt enkelt inte har råd att köpa ett nytt hem på din nuvarande lön, don? T ge upp, titta runt och se om du kan hitta ett brittiskt hem långivare som, Äôll överens om att låna ut pengar för att köpa ditt nya drömhem på mer flexibla villkor än som varit fallet tidigare.