gör dina läxor när du letar efter sätt att spara ditt hem.

Är du sent på din inteckning betalningar? Har din långivare skickat dig ett meddelande om uppsägning på ditt bolån? Kan inte fastna eftersom du bara inte har pengar? Du kan titta på inför en avskärmning i en nära framtid, om du inte vidta åtgärder för att stoppa en avskärmning innan den startar.

En avskärmning inte bara innebär att du förlorar ditt hem, men det också skadar din kredit så att du inte kan få ett annat hem för en mycket lång tid. Känslomässigt, kan en avskärmning vara förödande och återhämtar sig från en avskärmning, kan både känslomässigt och ekonomiskt tar nästan en livstid.

Om du ställs inför med en avskärmning, finns det några saker du kan göra för att förhindra att detta händer och med stoppa din avskärmning alla tillsammans. Du bör vidta åtgärder för att göra det som är rätt för dig och du behöver inte tänka bara ett alternativ. Granska alla dina alternativ innan du åta sig ett val och se till att du väljer vad som är rätt för dig och din familj.

– Fråga din långivare för ett lån modifiering. Ett lån modifiering kan ske, genom din långivare som kommer att justera löptiden för ditt lån, räntan på ditt lån och ger dig betalningar som du har råd, utan refinansiering. Varje långivare har olika alternativ och riktlinjer, så bör du diskutera dina alternativ med dem innan du gör något annat för att stoppa avskärmning på ditt hem.

– File kapitel 13 konkurs. Genom att lämna in kapitel 13, visar du att du tänker betala dina skulder, men en domstol beordrade takt som du kommer att ha råd. Medan du måste se till att göra dina justeras betalningar i tid varje månad, lämna in ett kapitel 13 konkurs kommer att stoppa alla avskärmning åtgärder och ge dig tid att börja göra dina betalningar, olika betalningar, på tiden.

– Sälj ditt hem. Om du kan sälja ditt hem för vad du är skyldig på den, kan du betala av ditt lån och göras, medan rädda din kreditvärdighet. Om du ska försöka sälja ditt hem, prata med din långivare och se till att de kommer att låta dig göra detta och kommer att stoppa deras utestängande förfarande för tillfället. Ofta kommer långivarna försöka ge dig tid att sälja ditt hem, om du accepterar att göra din inteckning betalningar under tiden.

– Arbetet med en kort försäljning på ditt hem. Om du är säker på att du inte kommer att kunna sälja ditt hem för vad det är värt, kan du ordna en kort försäljning på ditt hem för att stoppa en avskärmning och ofta din långivare kommer att förlåta resten av vad du är skyldig. När du gör en kort försäljning, ska du vänta några bud och acceptera den högsta. Om din långivare accepterar en kort försäljning, kommer detta sluta utestängande förfarande.

Om alla dessa misslyckas, det finns människor som kan hjälpa dig att stoppa utestängande förfarande och hjälpa dig att börja leva och sluta kämpa för att hålla ditt hem. Om allt annat misslyckas, bör du se en av dessa människor, eftersom de vet alla de olika alternativen för att stoppa utmätningar och kan nog hjälpa dig.