Going Green med låga priser hem inteckning

Medan det mest uppenbara sättet att spara pengar på ditt hem är genom att säkra en låg boränta, kan kunniga husägare också skörda ekonomiska fördelar från den senaste energieffektiva produkter och miljövänlig teknik. Oavsett om du installerar solpaneler, en “grön” värme-och kylsystem, eller utforska nya användningsområden för gamla material, lönar det sig att komplettera låga priser hem inteckning med pengar att spara idéer.

energianalys

Du kan hyra en professionell för att utvärdera ditt hem energieffektivitet, eller utföra en egen inspektion. De områden som har störst sannolikhet att ge dig problem är otillräckliga varmvattenberedare och hem isolering, och de läckor runt fönster och dörrar som minskar effektiviteten i din värme-och kylsystem, beroende på säsong. Kontrollera US Department of Energy: s hemsida för fler rekommendationer.

stora besparingar på skatt tid

Energy Policy Act från 2005 (EPACT) erbjuder konsumenter och företag möjlighet att tjäna federala skattelättnader för att köpa energieffektiva produkter såsom hybridbilar och hushållsapparater. Dina potentiella besparingar är imponerande, speciellt i kombination med ytterligare skatteincitament ditt tillstånd kan erbjuda för att välja energieffektiva produkter. Om du vill veta mer om rabatter statlig skatt, kontrollera med din statliga ämbetsverk.

Produkter som uppfyller kraven för federala skattelättnader under EPACT inkluderar mest soldrivna varmvattenberedare och energieffektiva funktioner som tak, isolering, värme / kylsystem. Om kostnaden för att uppdatera ditt hem är skrämmande, kan du dra nytta av dagens låga priser hem inteckning och ansöka om ett hem kapital eller kredit lån (HELOC). Den ränta som betalas på dessa typer av lån kan vara avdragsgilla och ger en annan finansiell paus!

handla smartare

Välja “gröna” vitvaror är lättare, tack vare Energy Star-systemet, som är utformat för att hjälpa konsumenterna att hitta energieffektiva modeller. Andra innovativa alternativ inkluderar pengar att spara tankless varmvattenberedare och geotermiska värmepumpar, som använder en underjordisk pump för att kyla huset på sommaren och ger värme på vintern.

Vad sägs om nya hem konstruktion? Enligt US Department of Energy och Naturvårdsverket, kan nya bostäder som uppfyller kraven för Energy Star rating rädda deras ägare hundratals dollar i elräkningar för tjänster. Detta skulle kunna översätta till tusentals dollar tillbaka i plånboken, över den tid du lever i det energieffektiva hemmet.

Oavsett om du bygger ett nytt hem eller uppgradera en befintlig fastighet, tar tid att forska “gröna” alternativ vettigt. Stigande oljepriser och fluktuerande hem bolåneräntor kan innebära högre priser vid pumpen och stramare månatliga kassaflöde. Energieffektiva produkter och teknik gå en lång väg för att hjälpa dig hantera dina utgifter och skydda vår miljö från potentiell skada.