georgia husköpare vad alla borde veta innan du ansöker om en inteckning på internet

I Georgia, ser du inteckning reklam 45 gånger varje dag.

Det har nått den punkt du behöver inte ens att ta en penna för att skriva ner webbadressen innan du bege dig till datorn och dra webbplatsen upp så att du kan skriva in all din personliga information.

“Bankerna Tävla!”, “Get minst fyra anbud” – Det vet mysa mellan man och hustru som de ser ut över flocken av långivare uppradade ut genom dörren till deras hem studie. Hustrun ropar från studien för nästa offer som en annan nedslagen inteckning mäklare smyger ut ur huset medan minst 20 fler mäklare linje upp ner för trappan väntar på sin chans att tigga för verksamheten.

Jag är säker på att du tänker hur underbart det skulle vara. Detta är Amerika. Konkurrens är bra. Vänta bara, men, tills du svarar på 150 samtal från 50-försäljare när du bara tillämpas tre dagar sedan. Gud förbjude att du sätter ditt mobilnummer på ansökan. Bättre hoppas du har en av dessa obegränsad anropande planer. Och naturligtvis du sätta ditt arbete nummer i ansökan, eftersom utrymmet var där för det och man kunde inte se nästa sida tills du gav upp. Nu är alla dina medarbetare kommer att älska dig för att omvandla dem till din nya telefonsvarare att ta meddelanden från försäljare.

Det finns hundratals webbplatser – alla annonser på tv och 8 eller 10 poppar upp i toppen av listan varje gång du gör en online-sökning.

Vad du förmodligen inte inser är att dessa företag är inte inteckning företag. De är marknadsföring företag som uppgifter om skörden och sälja denna information till inteckning mäklare som “leder”. Din information inte noggrant undersökt och styckades till långivarna vars program bäst uppfyller dina behov. Dina uppgifter kommer att säljas direkt till minst tre högtrycks försäljare vars bolag betalade översta dollar för bly och förväntar sig att sälja dig något … snabbt.

(Observera att jag inte ringde dem försäljare och inte officerare lån, eller planerare inteckning eller rådgivare inteckning nr -. Dessa människor bara ringer för att sälja dig på oavsett program och hastighet gör dem och deras företag mest pengar, oavsett din situation. )

När du är i systemet, kommer den informationen kvar i databasen så länge som ett år medan säljs om och om igen – med priset baseras på hur länge det varit sedan du angett din information, och hur många personer din information såldes till hittills.

När dessa människor hävdar att du får minst fyra olika erbjudanden vad de egentligen talar om är att de kommer att sälja din information till minst fyra olika mäklare. Slutar det där?

Inte riktigt!

När säljarna har obevekligt ringt ditt nummer till den punkt du har förbannat dem, eller de har gett upp och gått tillbaka till att sälja dammsugare, det finns andra företag som betalar dem för din information eller tillåta dem att handla dina uppgifter igen för fler leads och börjar hela cykeln om igen.

Om du har gått igenom detta redan känner mig inte ensam. Det är big business. Dessa företag säljer tusentals leder en dag.

Trots reklam hävdar motsatsen, bryr de ledande företagen inte om du får det bästa inteckning affär för din ekonomiska situation. De behöver bara ett annat namn och nummer för att sälja för $ 35 till så många högtrycks försäljare som de kan. Om du vill att långivarna att konkurrera om ditt företag, kontrollera med din fastighetsmäklare, din revisor, din ekonomiska planerare eller dina vänner. Sedan göra några samtal till några olika långivare. Du kommer att göra ett mycket bättre jobb med att hitta långivare som kommer verkligen bryr sig om dina behov och önskemål för att de vill hänvisa andra människor till dem. De kommer inte bara stänga snabbt och gå vidare till nästa bly.