genomsnittliga kostnaden för en avskärmning $ 20.000 till kommunerna

En av konsekvenserna av att bygga en affärsmodell på antagandet om ständigt stigande bostadspriser är att när dessa värden sluta växa och faktiskt börja falla, blir det allt svårare att bo i verksamheten vid den tidigare bubblan nivå. Lokala myndigheter finner detta den hårda vägen, som de kämpar för att generera intäkter genom fastighetsskatt mitt i höga avskärmning priser.

Villaägare som hamnar inför avskärmning kan räkna med att betala ett genomsnitt på över $ 7000 om de får tillbaka på rätt spår. Detta inkluderar administrativa avgifter de bankavgifter, förseningsavgifter, advokatarvoden, kostnader avskärmning, accelererade räntor och oavsett andra avgifter skräp banken kan komma upp med. Även om detta verkar vara en stor summa pengar, är det en liten summa jämfört med hur mycket den typiska avskärmning kostar den lokala regeringen.

När ett hus går till avskärmning och långivaren hamnar köpa huset tillbaka på auktionen, det sitter ofta tomma och faller in i ett tillstånd av förfall. Ju längre det sitter på marknaden med inga köpare, desto mer kommer det att försämras och mer drar det kommer att ha på lokala fastighetsvärdena. Regeringen kommer också att förväntas tillhandahålla tjänster till fastigheten trots att det genererar lite, om någon, inkomster fastighetsskatt.

Bara att hänga på fastigheten, inklusive verktyg, avlopp och vatten tjänster, service och underhåll, samt fastighetsskatt, kommunerna förlorar i genomsnitt $ 20.000 per avskärmad hus. Under högkonjunkturen, kan dessa samma egenskaper har genererat tusentals dollar per år i skatter och serviceavgifter samtidigt kräver ingen statlig inblandning i underhåll eller skötsel.

Lokala myndigheter, därför bör förväntas göra vad de kan för att försöka ändra detta nya utflöde av medel och förlust av skattepengar när husägare inte kan stoppa avskärmning. Tyvärr, i stället för att skära ned på löner eller personal och skära skattesatser för att uppmuntra nya köpare att köpa dessa avskärmad hem, har län och städer vände sig till tvång och våld för att göra upp budgetunderskott.

Således, det finns fler hastighetskontroller för att dela ut biljetter till förare sätta någon i fara, men kör ett fordon på ett sätt som strider mot byråkratisk yttrande. Parkeringsmätare i stora städer är dyrare, springa fort, och fyll upp tidigare, medan förarna får parkeringsböter ändå. Fastighetsskatt förbli densamma, om inte stiga, under depressionen, vilket avskräcker fastigheter i området från att säljas.

Fler regler, förordningar, avgifter, böter, skatter och stimulanspaket kommer inte att uppmuntra en vändning på bostadsmarknaden eller ekonomin. Dessa ökar bara bördan privatpersoner måste bära för att finansiera olika nivåer som körs ut av pengar ändå. Medan vi alla måste klara sig på mindre intäkter och spara mer, politiker och byråkrater tror att de kan lösa alla problem bara ta och tjäna mer pengar.

Men fler statliga tjänster tynga samhällen och nationen som helhet, desto längre tar det för företag och människor att återhämta sig. Ju mindre pengar vi har att spendera på de saker vi vill, desto färre företag att kunna erbjuda dessa varor och tjänster och fler arbetslösa vi kommer att ha. Detta är olyckligt, och nationen måste skaka av bördorna av regeringen att återkräva.