gemensamma kostnader ett hypotekslån kommer att innehålla

Långivare är aldrig lätt att jobba med om du är ny på att få ett bolån. Det finns många olika påföljder och avgifter som du måste vara medveten om, om du vill undvika att sprita ut extra pengar varje månad som en följd av att inte veta specifika regler långivare anges. Offset inteckningar själva kan bidra till att spara pengar, men denna effekt upphävs med ansvarslöst beteende.
En offset inteckning lån kommer att ha ett minimum kontosaldo, där du måste hålla ett sparkonto på eller över en viss balans. Detta kommer att låta långivare njuta mindre risk, eftersom de alltid kan räkna med låntagare att ha en viss mängd kapital att falla tillbaka på om något skulle hända. Om du korsar detta minimum, förvänta sig en kraftig påföljd i form av böter.
Offset inteckning är vanligtvis mycket flexibla i hur konsumenterna betala sina lån. Oavsett, kommer vissa långivare sätta överskjutande avgift på plats. Där anges att du inte kan betala över en viss summa varje löneperiod, så att en långivare kan skydda lånets löptid som ger dem tillbaka på sin investering. Det är bäst att ha denna klausul tas ur ett kontrakt om du ser det.
När erhålla en inteckning av något slag, kommer du bara att tillåtas att låna upp till en viss procentsats av värdet av den egendom som du få. Resten är vad som anses vara din insättning-som du kommer att behöva betala i förskott. Om du inte kan, kommer långivare förneka antingen dig lånet eller passera straff på dina räntor för att göra pengarna tillbaka.
Om du vill dra nytta av en bättre ränta med en annan långivare, kan du överväga en remortgage. Gör notera att långivare ibland kommer att sätta avgifter på saldon som överförs till andra långivare innan så sker. Du bör alltid kontrollera ditt kontrakt innan du gör ett drag som detta naturligtvis överväger en avgift från den första långivaren skulle göra övergången mycket mindre fördelaktigt i det långa loppet. Det är god praxis att veta vad du kan och inte kan göra innan du underteckna kontraktet.
Om din kredit är tillräckligt bra tillsammans, kommer du sannolikt kunna undvika de beskrivna påföljder och böter. De flesta avgifter gäller för de med dålig eller endast måttlig kredit. I vissa fall kommer långivare kan även betalning semester eller underbetalning för dem som har visat sig vara trovärdig nog för att uppnå sådana artig förmåner.
sista tankar
Långivare tar mycket tid att planera sitt kontrakt för att se till att deras investeringar kommer att vara säker ofta gånger på bekostnad av låntagaren. Du bör se över ditt avtal noggrant under några dagar innan du gör ett välgrundat beslut.