gå grönt går papperslös

Going green går papperslös.
Föreställ dig en webbaserad, elektronisk signatur och transaktionshantering lösning för alla dina handel, kvalitet och efterlevnad krav relaterade till din verksamhet.

Under 2010 varje företag arbetsflöde är lika unik som den enskilde deltar produkt-bolag. Efterlevnad, kvalitetskontroll, digital handel, olika kunder, antalet personer som deltar, typer av dokument, signering metoder och affärsregler – alla lägga till komplexiteten för hantering av transaktioner via webben och se till elektroniska journaler är kompatibel och revision kan.

Genom att replikera din befintliga transaktionella process i en elektronisk miljö du har möjlighet att hantera transaktioner variabler och undantag. Transaktion variabler inkluderar stöd för flera undertecknare och signaturer, flertal dokument och format, flera användare autentiseringsmetoder (out-of-wallet referenser, transaktions-ID, användarnamn / lösenord, etc.) och flera metoder signering (klicka för att underteckna, levande signatur fånga).

Tänk dig ett system som exakt presenterar dina befintliga reglerade dokument och annan information för presentation i en webbläsare, utan att rubba balansen av utseendet och utformningen av det ursprungliga dokumentet. Detta garanterar din organisation upprätthåller efterlevnad av alla tillämpliga lagar och politik med avseende på användningen av reglerade handlingar.

Innan man tillåter användare att granska och signera dokument, måste de samtycker till transaktionsvillkoren elektroniskt, i enlighet med den E-Sign Act, och acceptera alla upplysningar, som krävs av reglerade affärsprocess. Detta säkerställer att samma process som används i en kontrollerad, kundinriktade miljö upprätthålls över webben.

Som användare flyttar via webben transaktionen, detta system fångar och lagrar all unik information om en transaktion i den slutliga elektroniska posten att producera starka elektroniska beviskrav fakta och säkrar den med digital signatur tekniken så att inga ändringar kan göras utan synlig detektion. Den elektroniska bevis är permanent inbäddade i verifieringskedjan av dokumentet så att den färdas med det hela tiden. Bevisen kan då återgivits exakt och verifieras i antingen tryckt eller elektroniskt format.

Detta ger en säker, fristående dokument, det kan skrivas ut, mailas eller bringas i något content management, lagringssystem och affärssystem utan att äventyra den elektroniska bevis. Efter översynen och signering är klar, kan användare spara en kopia av alla elektroniskt signerade dokument för sina egna personliga rekord.
De elektroniska register kan sedan skrivas ut eller elektroniskt lagrade varhelst användaren väljer.

Kvalitativa lösningar till rimliga priser behöver inte vara förknippad med hög risk. Inte heller behöver du att över betala för att få en kompatibel – säker lösning. Den lag som reglerar elektronisk handel, digitala dokument och digitala signaturer är rakt fram, antingen en lösning uppfyller kraven eller inte.

Denna digitala dokument arbetsflöde lösningar gör att banker, kreditföretag, bankirer inteckning, hypotekskassorna och titel / spärrade enheter för att styra någon av sina digitala arbetsdokument lån flöden. Realtid spårning av dina digitala dokument från dokument skapande, signering, depositionsavtal, notarizing, inspelning, försäljning och arkivering av dokumenten ger oöverträffat värde propositioner till dig och dina kunder.

Dagens finansiella tjänster står inför ett dynamiskt företagsklimat som kräver ett ständigt sökande efter ny teknik, produkter och tjänster. Finansiella företag kräver bättre och snabbare tekniska produkter för att skapa möjligheter, öka effektiviteten och utöka sin marknadsandel i denna dynamiska miljö. Denna kärna lösning ger leverans kanal för att stödja dagens företag kräver att utmärka sig på en konkurrensutsatt marknad och det är helt papperslös.

Det är därför som fler och fler företag vänder sig till Secure Digital Docs för vägledning och förståelse för början till slut digitala papperslös lösningar. Med de naturliga tongångar till digital teknik framväxande, företag behöver en etablerad partner med maximal domän expertis, resurser och dynamiska lösningar för att lösa sina omfångsrika papper baserat arbetsmiljöfrågor flöde.
Det finns bara en handfull digitala företag som har erfarenhet av digitala dokument, säkerhet, notarization, arkivering, arbetsflöden och attestkontroller.

Nedan är en lista över funktioner från det digitala arbetsflödet lösning som vi granskat som också var ungefär hälften av kostnaden för de flesta budfirmor.

* Automatisk lastning av lånehandlingar och routing leverans
* Mitt gränssnitt
* Smartdoc tittare
* Multi signering funktioner inklusive PKI och biometriska signaturer
* Användare och scen spårning
* Multi databas kapabel
* ASP eller klientalternativ server
* Stöder mismo, spers, esign, mers, UETA och ca sb 1386 riktlinjer
* Digital Notarius funktionalitet
* Komplett End to End process på en plattform
* Fungerar med ström LOS och leverantörer Document
* Titel / Escrow företagets gränssnitt
* Öppet system för att rymma flera Titel / Escrow och dokument företag
* Post stängning arbetsflöden
* Sekundär leverans, register och arkivering
* Anpassa routing

Detta ändrar inte det sätt nuvarande lån stängning arbetsflöden hända idag, gjorde det bara det snabbare, enklare och mer kostnadseffektiv. Du får en kompatibel, kostnadseffektiv lösning som uppfyller dina main stream eller BLIDKANDE hårt papper arbete behov flöde. Denna lösning ger en plattform för att fräsa, översyn, korrekt utlåning och titel eDocuments, att digitalt signera och NOTARIELL dem, för att spela in, registrera, paketera och leverera digitala dokument, allt i en enda plattform.