gå direkt till de bästa inteckning erbjudanden runt

Ansöker om en inteckning kan vara en mycket stressig tid för en person och det är viktigt att du väljer den bästa inteckning affär för dig. Utan forskning om vad som är på erbjudande du kan hitta dig själv att välja en affär som inte är rätt för dig och dina omständigheter. Bolån är ett lån som används för att köpa ett hus och låntagaren gör regelbundna månatliga betalningar för att betala av lånebeloppet, tills slutligen hela beloppet betalas och huset hör direkt till låntagaren.

Om du funderar på att ansöka om en inteckning och är osäker på var du kan få information om de bästa inteckning erbjudanden runt ser längre än Go Direct. Här hittar du online-verktyg som hjälper dig att komma till ett välgrundat beslut om vilken typ, storlek och löptid på din inteckning.

Många människor antar att alla inteckning är desamma, men de är inte, och det är därför det är så viktigt att hitta de bästa inteckning erbjudanden. Efter alla varför ansöka om en inteckning som inte passar din ekonomiska situation och kan lämna dig ur fickan? Om du är osäker på hur man ens börja söka efter de bästa inteckning erbjudanden så har du kommit till rätt ställe.

Det finns så många inteckningar finns just nu alla med olika återbetalningstider och villkor, räntor och erbjuder till exempel pengar tillbaka när du ansöker om dem, så du behöver för att få en överblick över vad som är de bästa inteckning erbjudanden. Här är en kort genomgång av den typ av bolån kan du förvänta dig att välja mellan:
• Rörlig ränta inteckningar – dessa är kopplade till räntan och kommer att gå upp och ner som räntan gör. Dessa är en bra idé om du vill betala mindre för din inteckning när räntan är låg – men varnas om räntan går upp så gör din inteckning betalning och du behöver för att kunna göra dina återbetalningar eller ditt hem kan vara i riskzonen.
• Fast ränta inteckningar – dessa är motsatsen till rörlig ränta inteckningar som återbetalningsbeloppet fastställs. Det fasta beloppet är ofta högre än den rörliga belopp men låntagarna har sinnesro av att veta hur mycket deras inteckning betalning är varje månad.
• Intresse bara inteckning – detta är inteckningar där låna bara betalar av ränta på det lånade beloppet. Även om det kan verka som en bra idé och kan vara billigare än några av de andra inteckningar runt i det långa loppet kommer du bara att betala ränta och inte det egna kapitalet i fastigheten.
• 100% bolån – dessa är bolån till 100% av fastighetens värde och var populärt fram tills nyligen. Men inteckning företag nu skära ner på antalet 100% bolån som de erbjuder.
• Delägarskap – dessa är bolån då ett bostadsbolag eller kommun äger hälften av huset och låntagaren äger den andra halvan. Då återbetalningar delas mellan den andra ägaren och inteckning företaget. Denna typ av inteckning är bra om du bara har råd att låna en liten summa.
• Köp låta – dessa är inteckningar i fastigheter som ägaren har för avsikt att hyra ut och de fungerar lite annorlunda till en “standard” inteckning.

Om du letar efter den bästa inteckning erbjudanden det bästa stället att kolla in är Go Direct som har de verktyg och rådgivare på plats för att styra dig genom minfält av att välja en inteckning som är rätt för dig.