fyra personer som inte bör gå för inteckning refinansiering

Är du 100% säker på inteckning refinansiering?

Även om en hel del människor idag gör det, betyder inte nödvändigtvis att det är det rätta alternativet för dig. Refinansiering är ett stort steg, och det finns fall där det inte gäller, även om det verkar som en bra idé första gången man hör den.

Tänka två gånger om inteckning refinansiering om du kan relatera till någon av dessa personer:

Herr A: s hem kapital har minskat.
Mr A. funderar hårt om statusen på hans hem värde. Egenskapsvärden över hela nationen har gått ner, så i de flesta fall är det inte vettigt att refinansiera.

Säg att Mr A blir att refinansiera upp till 75% av sin egendom s nya värde, bör han kontrollera om hans ursprungliga inteckning är mindre än så. Om det är högre, är chansen att han inte kommer att kunna betala det befintliga lånet med sina nya termer. Inteckning refinansiering skulle inte hjälpa honom alls, om man tänker på det.

Mr B kommer att betala sitt första lån under en lång tid.
Låt oss säga att Mr B har ett befintligt lån som han har gått med på att betala i 30 år. Han har betalat det i 20 år nu. Bra. Så han borde tänka riktigt hårt innan de fick en annan 30-årigt lån.

För honom skulle ytterligare trettio år innebära ytterligare skörd av intressen. Lägg till att de uppenbara kostnaderna för nedläggningen upp ett nytt lån. När han har gjort siffrorna, är det klart att han skulle betala mer totalt om han bestämmer sig för att gå med det.

Mr C. har bara några år kvar på sitt nuvarande lån.
Visst, kanske Mr C behöver pengar nu, men är det verkligen så grav för honom att han måste få ett annat lån för det? Om han bara har några år kvar på sitt nuvarande, kan lika gärna bära den ut och göras med det. Kom ihåg, innebär ett nytt lån han kommer att betala mycket mer pengar i slutändan.

Mr C bör tänka på andra alternativ kassaflöden som inte kommer att sätta sitt hem i riskzonen och sätta honom i en pengar att förlora mycket i det långa loppet.

Mr D har redan använt tillräckligt eget kapital på din första lånet.
Låter ‘säga att Mr D tog ett lån hem kapital på 90% av hans hem värde. Inteckning refinansiering kanske inte för honom just nu, eftersom bra priser för lägre lån som det är sällsynt att obefintlig.

När han refinansierar en 90% eller högre lån, han behöver antagligen ett lån lika med detta eller högre. Det är nu nästan en 100% finansiering alternativ och priser kommer att vara märkbart högre. 100% lån är ganska svårt att hitta dessa dagar ändå.

Lowdownen är här: refinansiering mindre än 90% kommer att ge honom dåliga priser, medan över 90% kommer att ge honom högre eller ingen alls. Hursomhelst är skakig grund, så inteckning refinansiering är kanske inte det bästa alternativet för Mr D.

Under de rätta omständigheterna, är inteckning refinansiering ett bra alternativ. Men om du befinner dig på liknande ställen som en eller två av dessa människor, är det bättre att omvärdera och hitta andra sätt att få pengar och / eller lösa dina inteckning bekymmer. I slutändan är det bäst att se, shoppa och jämföra vad priserna är ute, så att du kan bestämma själv vad man ska göra härnäst.