funderar på en remortgage Låt oss titta på de val

remortgage stamgästerna

När du funderar på en remortgage du har ett antal alternativ du vill väga. Låt oss titta på de val:

* Standard rörlig ränta (SVR) remortgage-Oftast är det mest kostsamma ränta, vanligen med en låg tillfällig ränta upp framför som en befordran och sedan en överföring till den standard rörlig ränta när den tiden har passerat. De flesta husägare på en SVR kommer att försöka remortgage så snart de kan.

* Fast ränta remortgage – Detta har typiskt en inställd intresse för en förutbestämd tidsperiod, efter vilken långivaren nuvarande SVR sparkar i. Denna inteckning eller remortgage ger en fast månatlig betalning för den första låneperioden, men senare inte kan vara kostnadseffektivt. Denna inteckning, precis som SVR, är något en husägare ofta söker en remortgage från.

* Räntetak remortgage. Oavsett om din första inteckning eller din remortgage finns plus och minus på en mössa ränta inteckning. Du har tryggheten att veta att för första period av två till tre år det högsta priset du betalar. Men locket kan faktiskt vara högre än om man hade valt en fast ränta inteckning eller remortgage.

* Rabatterad ränta remortgage – med denna inteckning eller remortgage du har en inledande period där du betalar en förutbestämd procentsats av din utlåning institutionens SVR. Det diskonterade tidsperioden kan variera, men i allmänhet längre rabatten period, den mindre rabatten. När rabatten perioden är över, kommer du att betala bankens SVR.

* Spårade ränta remortgage – Detta garanterar att din inteckning eller remortgage kommer att spegla basräntan av bankernas bolån. Om hastigheten minskar så kommer det belopp som du betalar varje månad på din remortgage.

* Drop lås Spårade ränta remortgage – denna tracker inteckning eller remortgage ger dig möjlighet att göra en förändring till en fast ränta remortgage under din första tid utan påföljd för tidig återbetalning. Denna droppe lås remortgage kan vara ett praktiskt sätt att dra nytta av låga styrräntor samtidigt som övergången till en trygg fast ränta remortgage när det är fördelaktigt att göra så.

* Cash back remortgage – Medan bolåneräntan på detta lån är oftast din bank är SVR, erbjuder detta remortgage du en stor initial betalning för vad dina klumpsumma behov kan vara. Du kan använda det här, till exempel att betala depositionen på ett nytt hem, att påbörja hem förbättringar eller köpa ytterligare möbler.

Många inteckningar eller remortgages erbjuda valfria funktioner såsom flexibilitet. Om din remortgage är flexibel att du kan göra några ändringar i den betalning du gör varje månad om din ekonomi kräver eller tillåter det. Du kanske kan overpay eller enligt betala, gör en klump återbetalning eller ta en kort respit från månatliga betalningar. Den senare är vanligast om husägare har någon gång stora kostnader, såsom inköp av ett nytt fordon eller att betala för ett bröllop.

Overpayments är oftast den vanligaste flexibel remortgage funktionen. Underpayments och anstånd (även känd som helgdagar) får baseras på din betalning historia och kredit.

En annan remortgage eller första inteckning funktionen är valutan. Med en aktuell remortgage, ditt bankkonto och din remortgage blir ett konto. Du kan även ställa in en direkt insättning av din lön på kontot för att betala din remortgage automatiskt. Räntan är en daglig beräkning.

Du kan också välja en offset funktion för din remortgage, vilket helt enkelt betyder att saldot på ditt remortgage avräknas mot eventuella pengar du har på något annat konto med det långivande institutet, såsom ett sparande eller checkkonto.