funderar på att köpa en REO, bank ägd egendom

Om det någonsin funnits en tid det är nu. Marknaden håller på att bombarderas dagligen med nya REO, AOS i varje område i USA. Hur kan du hitta dem? Enkelt, ringa några fastighetsmäklare i ditt område och be dem att skicka dig dagliga listor som uppfyller dina kriterier, don? T vara vaga, vara så detaljerad som möjligt och inom en realistisk prisklass. Med andra ord, om du uppfyller kraven för en $ 250.000 lån don? T fokusera på $ 1.000.000 hem oddsen är att du aldrig kommer att få ett erbjudande accepteras och om du gjorde vi talar om hundratals erbjudanden. Det tar tid och energi och du kommer förmodligen att hamna förlora din agent.

När du börjar få listan kallar de olika aktörerna och se vem som ger dig det bästa tjänar. Jag rekommenderar att du håller dig till en agent, varför? Eftersom du kommer att behöva en hel del hand som håller och du letar efter en advokat någon som kommer att gå den extra milen. Varje fastighet du vill, behöver du jämförelseuppgifter CMA, AOS, uppgifter, etc. Dessutom kommer du att behöva titta på fastigheten veckovis med dina agenter. Det är viktigt för er båda att se öga mot öga. Kom ihåg att du letar efter det oslipad diamant och tro mig de är ute är det bara att titta.

Den viktigaste delen att många människor ignorerar är att du måste, ingen väg runt det, gör erbjudanden varje vecka om möjligt. Ju mer erbjuder bättre, din agent kommer att guida dig med rätt formulering för att undvika att behöva engagera sig i alla accepterade anbud. Summan av kardemumman är att om du don? T göra erbjuda det, AOS omöjligt att göra en affär.

Din agent kommer att hjälpa dig att sätta ihop ett bra paket erbjudande. Se till att du ger redan kvalificerade brev, bevis av medel, etc. Ju bättre du ser på papperet lättare blir det. Om du kan stänga i 10 dagar, lägga den i kontraktet. Varje detalj hjälper banken besluta i din favör.