fria svar på frågor inteckning betalning

Skulle det inte vara trevligt att ha en pålitlig fastighetsmäklare eller inteckning mäklare på samtal, dag eller natt, för att svara på någon av de otaliga frågor du kan tänkas ha när du funderar på din inteckning alternativ för att köpa ett nytt hem eller refinansiering din nuvarande ? Det skulle vara en ganska kostsam, men nu finns det ett bättre sätt. Du kan få svar i form av exakta siffror när du använder en inteckning miniräknare, och bäst av allt, det är gratis.

Om du vill att refinansiera ditt hem för att dra nytta av dagens låga räntor eller att byta från en arm eller intresse bara inteckning till en fast ränta, måste du bestämma svaren på flera viktiga frågor. Du kommer att vilja veta hur mycket du sparar genom en sänkning av den ränta du betalar för närvarande, och även utvärdera hur lång tid det tar att betala tillbaka de avslutande kostnader för ditt nya lån. Dessa frågor kan besvaras på några sekunder när du beräknar avbetalning med hjälp av en online gratis inteckning räknaren. Den grafiska Lånekalkyl kommer att jämföra de gamla lånevillkor med den nya, och du kommer att kunna se en överblick hur mycket du sparar.

En annan fråga du kan ha är hur kan du betala ditt lån av tidigare än termen listas. Det finns ett par sätt att göra detta. Ett är att göra ytterligare betalningar varje månad som tillämpas på huvudsakliga balans. Även lite pengar tillämpas på en regelbunden basis kan ta år av längden på ditt lån. Ett annat sätt är att tänka sig att betala en månad mängd extra på din vanliga betalning, och sedan börja betala hälften av din inteckning belopp på den första i månaden, och den andra halvan på femtonde. Göra två mindre betalningar i månaden istället för en stor en kan också spara dig tusentals dollar i ränta under lånets löptid, och kommer också att förkorta lånet också. Båda dessa lockande alternativ kan härledas genom användning av en amorteringsplan miniräknare, vilket kommer att visa dig hur mycket du kan spara och hur snabbt du kan betala av ditt bolån.

Kanske du vill köpa ett hem med en justerbar ränta inteckning eftersom du inte planerar att hålla den längre än den korta varaktigheten av begreppet, innan den månatliga utbetalningen ökar. Det finns hem inteckning räknare som kan visa dig de besparingar som du skulle vinna på en ARM i motsats till vad du skulle betala i en fast ränta lån för samma hem, så att du kan förstå om det här alternativet kommer att vara en bra passform för dig.