framåt inteckning grunderna

Som fastigheter priset blomstrar upp under de senaste fem åren, är bostäder säljer för 33% högre än de senaste åren, har detta gjort det svårare för bostadsköpare att köpa hem genom att göra stora betalningar som engångsbelopp. Under dessa år har många inteckning alternativ är tillgängliga för husköpare som minskar bördan av att köpa hem.

Framåt bolån också kallas traditionell inteckning som används för att köpa ett hem, så detta skapar också skuld mot ditt hem du köper, och detta påverkar hur mycket ägande värde eller kapital du har i hemmet du har köpt.

Skuld är ingenting annat än det belopp som du lånat från långivaren och detta inkluderar förskott som görs till dig eller gjort till din fördel tillsammans med ränta. Hem kapital innebär att det är det faktiska värdet på ditt hus mindre av de skulder du är skyldig, incase om ditt hem värde är $ 150.000 och du är skyldig inteckning på $ 30,000 sedan hem kapital skulle vara $ 120,000 bara som stiger eget kapital och avtagande skuld.

När du har köpt hem genom att göra en liten handpenning och inteckning resten av det belopp du behöver för att köpa den, då måste du vara återbetala framåt hypotekslån varje månad för många antal år, samtidigt som återbetalning av framåt inteckning din hem kapital får ökat och din skuld blir minskade

Med framåt inteckning du skulle använda din inkomst för återbetalning av skulden och detta kommer att öka det egna kapitalet i er bostad. För att låna framåt inteckning, måste låntagaren att skriva på den streckade linjen för en enorm summa pengar och bör göra återbetalningen månad för en fast period av år som minskar mängden han var skyldig. För att kvalificera sig i detta framåt inteckning låntagaren ska presentera sin inkomst bevis eller någon form av tillgångar krav på att bevisa att han har råd att göra återbetalningen, den yngre ägaren mer mängd han kan inteckning.

Om och när du gör din framåt inteckning återbetalning av belopp du är skyldig det är ditt lån balans eller din skuld blir minskat, men samtidigt värdet på ditt hem som ditt eget eller bostad får ökat, i slutändan när du avslutar din sista inteckning betalning du är skyldig något till långivaren och värdet på ditt hem är lika med hem kapital, i korthet framåt inteckning är “stigande kapital och avtagande skuld”