frågor om inteckning modifiering

inteckning ändring frågor

Jag tillbringade mycket tid att surfa på nätet för att hitta de frågor om att få en ändring hypotekslån. Överlägset de två största frågorna var varför de tar så lång tid, och varför det finns så många skurkar där ute. Jag svarade båda dessa frågor i min första artikel.
Du kan få de generella svar på webbplatsen nedan.

Här publicerar jag de andra vanligaste frågorna jag sett. För alla som har förtroende för hypotekslån modifiering process, bör de vara lika viktigt. Men oftast en representant har att kväsa uppror innan de kommer till de viktiga frågorna. Och ja, det finns ett tumult.

Vad sägs om andra eller tredje panträtter?

Jag läste flera bloggar som rapporterade andra eller tredje panträtter inte kunde ändras. Det är helt falskt. Det kan vara att Home Affordable planen inte innehåller någon mekanism för dessa modifieringar, men vår advokat företag gör verkligen förhandla dessa panträtter också. Inga problem för oss.

Kan icke-ägare ockuperade förvaltningsfastigheter inteckningar ändras?

Ja de kan. Det enda kravet är att din primära bostad inteckning vara i god status.

Kan Villaägare i Default göra ett lån mod?

Ja, kan alla husägare ansöka om ett lån mod. Typiskt dock långivare stanna processen och gör lån modifiering svårare och svårare. Det är en kritisk tid-känsligt element här som ingen där ute klaga om processen inteckning modifiering adresser. Därför är våra advokater är så framgångsrika. Det finns ett gäng rättslig övertalning behövs i denna process. Om en husägare är i avskärmning, våra advokater behöver minst 12 dagar före den avskärmning försäljning för att få avskärmning stoppas. Husägare måste veta att en modifiering process inte automatiskt stoppa en avskärmning. Bostäder har varit avskärmad på i mitten av en modifiering ansökan innan. Ytterligare en anledning att ha en expert advokat i ditt hörn.

Vänligen inse att varje långivare kan ha sina egna krav. Vissa långivare kräver att husägare att vara 30, 60 och till och med 90 dagar efter innan de kommer att göra ett lån modifiering. Detta blir alltmer en sällsynt företeelse, dock. Det är ytterligare en aspekt som frustrerar dagens nödställda husägare med banksystemet, men också ytterligare en anledning att ha en advokat i ditt hörn. Din ansökan kan läggas på hyllan tills långivaren drar sitt huvud ut. När du får din ändring, kommer dina sena betalningar vara uppsatt till slutet av mandatperioden. Gör dina betalningar för ett år och din kredit värdering kommer att återhämta sig. Återigen, det är bankerna idé, inte vårt.

Vad är frekvensen av betalningsinställelser Villaägare som har gjort ett lån mod?

80% av villaägare som gör ett lån mod utan en advokat grupp går tillbaka till default efter avslutad sina lån modifiering. Det här tycks eftersom de villkor som förhandlats var dömda att misslyckas.

40% av villaägare som gör ett lån mod med en advokat grupp har gått tillbaka till default efter avslutad sina lån mod. Vi kan inte tala för verkningsgrad av dessa andra advokater. Vi kan tala för vårt system och utvärdering av husägare för att ge de termer vi förhandla om dem. Vi ser ingen anledning för dig att försöka ändra två gånger.

Varför är detta? Vi ser att advokat grupper gör ett mycket bättre jobb på lån modifiering med långivarna än husägare eller investerare kan göra för sig själva. Advokater får bättre räntesänkningar, bättre villkor, och därmed en bättre lösning för husägare. Mina advokater fokuserar på att få rimliga villkor första gången.

Vi är bättre än riksgenomsnittet eftersom vi accepterar filer som vi tror att vi kan få en feasable lösning uppnås. Om vi ??inte tror att du kommer att kunna göra de betalningar som vi förhandlar om, gör vi inte ändringen.

Det finns en annan upp och kommande affärer centrerad kring “skuldsanering”.
Det enkla faktum är att många av modifiering hypotekslån klienter som framgångsrikt modifierar inte lär sig sin läxa och dra nytta av deras andra chans att deras risk.
Det finns inslag av individer med nya framgångsrika lån ändringar gå ut och hoppa i kloak av extrem skuld en andra gång. Det gör inget gott att få en andra chans vid clearing skulden och sedan köra upp skuld en andra gång.

Varför inte bara lämna in konkursansökan?

Statistiken visar att en gång, och om det är en konkurs urladdat, 80% av hushållen sedan förfalla till avskärmning ändå. Konkurs som ett alternativ nästan aldrig fungerar. Den stannar bara det oundvikliga. Du är mycket bättre att föra en modifiering bolån i första hand. Eller utforska en Blankning Om du har bestämt att det är bättre att överge ditt hem och inteckning.

Det är uppenbart för mig att täcka alla förgreningar och möjligheter för att lösa en individs extrem skuld kommer att ta ett stort antal artiklar. Målet här är att besvara alla de frågor där ute. Jag har en bra tid att hitta dem.

Jag hoppas att hem-ägare som läser detta börjar prioritera sina mål. Håll ditt hem eller kort sälja den. Det spelar ingen roll vad svaren är, precis så länge du inte springa iväg och göra ingenting. Det är den värsta av alla beslut. Låt någon hjälp.

Jag hoppas att höra från dig

chris dix
www.mortgage-mod-monster.com