förverkliga din dröm om att äga ett hem

Många hyresgäster vill bli husägare. Många är unga och just har börjat på det äger. Några har förlorat det hem eller lidit igenom en skilsmässa. Oavsett, kan hyresgäster bli villaägare om de följer några tips.

För att besvara detta, måste du ta en realistisk titt på din personliga ekonomi. Innan du tar itu med att bli ett hem ägare bör du ha en solid ekonomisk grund.

Ett viktigt första steg är att skapa en katastroffond. En katastroffond kan variera beroende på din inkomst och dina ekonomiska skyldigheter. Generellt sett, många finansiella gurus talar minst tre månadslöner. Ett annat viktigt steg är att betala av så många av dina skulder som möjligt.

Det kan verka futtiga, men det vanligaste problemet i kärnan av ekonomiska misslyckande är människor som lever över sina tillgångar. Många gånger detta orsakas av att göra dåliga val, men ibland är det orsakas av händelser i livet som skilsmässa, sjukdom eller dödsfall som plötsligt ändra din ekonomiska utsikterna. Det viktiga är att vara så aktiv som möjligt och göra nödvändiga livsstilsförändringar.

Många amerikaner fortfarande inte ta fördel av deras förmåga att få en kostnadsfri kredit rapport varje år från de tre stora kreditbyråer – Equifax, Experian och Transunion. Om du spelar det här på rätt sätt, kan du faktiskt få tre gratis rapporter varje år genom att dra endast en rapport var fjärde månad.

När man förbereder för att köpa ett hem, är det en bra idé att spara minst 20% ska användas som en delbetalning. Genom att göra så kan du undvika att betala för privata försäkringar för hypotekslån (PMI) i tillägg till din inteckning, fastighetsförsäkring och fastighetsskatt. Det är också en bra idé att överväga en 15 år inteckning i stället för en 30 år inteckning, eftersom det kommer att spara dig tusentals dollar i räntekostnader.

Mortgage Qualification Miniräknare och en hyresgäst inteckning räknare rimliga priser är online-verktyg som kan användas för att hjälpa dig att räkna ut hur mycket låna och vad prisklass du bör titta i. Dessa verktyg säkert förutsäga vad inteckning betalning du realistiskt råd.

avslutande kommentarer

Genom att få din ekonomi i ordning och med några livsstilsförändringar du kan återta kontrollen över ditt liv och bli husägare inom en snar framtid.