förvärva de bästa erbjudandena av köpa låta inteckningar

En buy-to-let inteckning är ett köp av en andra fastighet med syftet med att ha det hyrde av hyresgäster. Människor som får buy-to-låt inteckningar bara vilja dra nytta av de ökande kostnaderna för bostäder och hyror. Detta kan vara lönsamt, men du bör vara uppmärksam på viktiga detaljer om denna investering skulle tas. Marknaden för denna satsning har ökat kraftigt under de senaste åren.

Det finns ingen garanti för att denna satsning precis som i alla andra typer av investeringar, men du kan vända lyckan till din fördel genom att vara en klok låntagare och konsumenter.

Innan du kan få buy-to-let inteckning, måste du vara uppmärksam på vad marknaden villkoret för närvarande är. Naturligtvis forska marknaden är nödvändig i alla former av företag och finansiella åtgärder. Tänk på fördelar och nackdelar med koppleri annan fastighet genom ett lån. Detta är inte en av er ur infall investeringar. Du måste tänka på detta och ta reda på om detta verkligen är vad du vill. Om du tror att dina pengar bättre kan investeras i ett annat företag, väl göra ändrade planer. Frågar någon som har vågat sig in i denna typ av investeringar är värt det. Du kommer också att lära sig om deras personliga erfarenheter och kan även få tips på hur du kan göra processen enklare för dig.

Att få rätt område är ett smart drag. Tänk på detta: det finns områden där människor vill bo. Människor anser många faktorer när man tänker stanna på en plats. Det inkluderar närhet till skolor, offentliga marknader, inrättningar och arbetsplatser. Det inkluderar också underlätta transport i närheten.

Låt inte alla beräkningar till din återförsäljare. Istället har en omfattande data om hur mycket du ska skyldig och hur mycket du kommer att få från att ha egenskapen hyrde. Så sitta ner, ta din penna och papper, och gör din egen matte. Ta reda på hur mycket andra fastighetsägare hyr bostäder och enheter. Din hyreskostnad bör inte vara alltför långt från deras erbjudanden. Nu kan din långivare föredrar en hyra på 125% av inteckning, men andra kan vara lite mer förlåtande. Skattesatserna varierar från långivare till långivare och från tid till tid som marknaden är mycket ombytligt. Om du kollat ??på de till synes bästa bolån med bra priser, kan de komma med stora avgifter.

Nu är det din plikt att se till att denna investering fungerar eftersom du inte kan ha egenskapen står för ett par månader utan inkomster. Målet här är att göra vinst och inte bara ha en annan fastighet för visning.

Precis som när du söker efter en produkt, bör du också handla runt för mortgagees. Du kan inte bara gå till en bank och fatta slutgiltiga beslut just då och där. Några smarta långivare gör faktiskt en hel del pengar genom att locka intet ont anande låntagare och mortgagors. Det är bra om du kan träffa en inteckning mäklare eller rådgivare som kan hjälpa dig att hitta det bästa erbjudandet.