förvaltningsfastighet lån

Tre faktorer gjorde fastighetsmarknaden ser mer attraktiv för investerare i början av 2009:
Ett. Den Rudd regeringen aviserade husägaren, AOS bidrag för första bostadsköpare skulle fördubblas till $ 14.000 till den 30 juni 2009.
2. Reserve Bank of Australia sänkte kontanter kurs med totalt 4 procent från september 2008 till februari 2009.
Tre. Sharemarket fortsatte att resa genom sin bull-marknaden korrigering.

Men för investerare som överväger en fastighetsinvestering för första gången, är det viktigt att få din finansiering rättighet som varje tillgångsslag medför inneboende risker som måste hanteras klokt.

Såvida du inte är en av de få investerare som kan köpa en fastighet direkt, behöver du ett lån förvaltningsfastigheter. Så länge du uppfyller kriterierna i din långivare med tillräckliga inkomster och tillgångar, kan du hålla ett lån förvaltningsfastigheter samtidigt som du håller en vanlig inteckning.

Det finns flera sätt att strukturera ett lån förvaltningsfastigheter och varje lån passar en annan typ av investerare:
– Om du planerar att göra extra amorteringar på din investering egendom lån och du inte vill ådra sig böter, välja en rörlig ränta lån.
– Om du har turen att låsa in en låg ränta på en all-time marknaden låg, välja en fast ränta lån.
– Om du vill, Äúfix, au del av din inteckning på en låg ränta, plus behålla en del av din investering egendom lån, Äúvariable, au, välj en delad eller kombinerad lån.
– Om du vill göra minimala återbetalningar, kan du betala ränta komponenten i din förvaltningsfastigheter lån bara, och helt enkelt betala ut huvudman i sin helhet i slutet av lånet sikt, med ett intresse som bara lån.
– Om du redan äger en annan fastighet delvis eller helt och hållet, kan du låna mot “eget kapital” i fastigheten, vilket är skillnaden mellan vad du är skyldig och värdet på fastigheten, med hjälp av ett vinstandelslån.

Du kan ansöka om en förvaltningsfastighet lån på ett bostadslån auktion webbplats som BidMyLoan, där olika långivare, Äúbid, au att vinna affärer för ditt lån med deras mest konkurrenskraftiga räntor och paket lån.

Det finns fyra enkla steg för att ansöka om en förvaltningsfastighet lån på en auktion webbplats:
Ett. Fyll i en ansökningsblankett på en webbplats som BidMyLoan.
2. Titta långivare, Äúbid, au för ditt lån eftersom de erbjuder dig sina mest konkurrenskraftiga priser och paket.
Tre. Jämför, välja och förhandla fram det bästa lånet för dig.
4. Slutföra ditt lån med din valda långivare genom att ge pappersarbete som de kräver.

BidByLoan är den enda webbplatsen i Australien som erbjuder möjlighet till ett bostadslån auktion, där du kan få det maximala beloppet av lån objekt från det största antalet långivare använder minimalt pappersarbete. Det tar helt enkelt en elektronisk ansökningsblankett.

För mer information om lån förvaltningsfastigheter, gå till bidmyloan.com.au eller ring 1300 BID mina lån.

Denna artikel har Presenteras av BidMyLoan, hjälpa första bostadsköpare, refinancers och investerare att hitta ett bättre bostadslån i Australien.