förutsättning att investera

Förvärva fastigheter “föremål för” är en investeringsstrategi som tillåter investerare att förvärva en fastighet med lite eller inga pengar ur fickan genom att lämna säljarens befintliga lån i stället. Mer enkelt, behöver investeraren inte att få ett lån via en bank eller hårt pengar långivaren att köpa fastigheten eftersom de har köpt fastigheten “under förutsättning att” den befintliga lån eller krediter. Annorlunda uttryckt, “föremål för” är ett sätt att kontrollera en fastighet genom att säljaren av denna egendom fortsätter att hålla sin bankfinansiering i deras namn, men ge ränta, förmåner och ansvar av fastigheten till investeraren. Eftersom säljarens namn kvar på lånet kommer de fortfarande ansvariga för de betalningar om de inte gjorts av köparen.
förutsättning att investera | vanliga frågor
Kan långivaren kallar lånet betalas om fastigheten säljs föremålet till?

Tekniskt ja, men praktiskt taget ingen. Närhelst ett hem säljs, har den underliggande långivaren tekniskt rätt att “kalla lånet grund”. Detta är känt som “på grund av till försäljning klausul.” Nästan alla bostadslån som är mindre än 25 år kommer att ha en “grund till försäljning klausul.” Som sagt, vi har aldrig sett ett fall där långivaren faktiskt kräver ett lån där lån betalningar görs i tid. Bankerna är i branschen för att låna pengar och samla in pengar, inte i branschen att förvalta egendom. Dessutom skulle långivaren måste göra sin due diligence för att ens veta att en försäljning ägt rum, och varför skulle de göra det på en väl fungerande lån? Slutligen, det finns vissa strategier som investerare använder för att ytterligare dölja ett föremål för försäljning, är det dock tveksamt om dessa strategier är nödvändiga.
Kan en fastighet säljas under förutsättning att när utbetalningar har missat?

Ja, i vissa fall, om det finns en betydande mängd av eget kapital i hemmet, kan en investerare eller köpare vara villig att göra upp återbetalningarna och köpa fastigheten omfattas.
Hur kommer sälja utsätta att påverka säljarens kredit?
För det mesta blir det ingen inverkan på säljarens kreditpolicy i ett ämne att behandla. Men om säljaren har missat betalningar i det förflutna och sedan en investerare eller köpare gör upp de missade betalningar och betalar i tid från den stunden, kan det förbättra verkligen säljarens kredit värdering. På baksidan, om säljaren skulle sälja sina hem omfattas av den gällande finansiering till en köpare som inte kan göra betalningar i tid, kunde säljarens kredit då skadas.