fortsätter vi alla väntar på en federal räddningspaket för att hjälpa till med avskärmning

Jag vill berätta om Obamas räddningspaket, att sätta rekordet raka och att uppmuntra människor att söka annan hjälp. Obamas plan för att stoppa avskärmning är inte lyckat! De påstår sig ha hjälpt 200.000 personer fram till denna punkt (jag tror inte att detta är korrekt, eftersom jag har ännu inte sett någon som har godkänts, och jag ser 100-tals fall en dag), men det finns fortfarande miljontals utmätningar i Amerika och många fler som händer varje dag.

I många expertutlåtanden, är Obama räddningspaket kommer bara att hjälpa människor som egentligen inte behöver det. De enda som verkar vara att få hjälp är de människor som skulle ha sannolikt räddat deras hem Hursomhelst, utan hjälp. Jag tycker det är vansinnigt att Obama tar äran för dessa sparade 200.000 bostäder, då andelen klokt, är planen en stor katastrof.

Innan denna plan antogs, fanns det en 90 dagars moratorium för utmätningar, vilket stoppade långivare från utestänga på många egenskaper. Alla trodde att innan moratoriet upphörde, skulle räddningspaket vara i kraft, och de skulle kunna behålla sina hem. Det var ett grymt sätt att ge husägare hopp, eftersom regeringen räddningspaket aldrig kommer att hjälpa de flesta av dem.

När planen genomförs för närvarande, experter tror att det kommer att hjälpa mindre än 20% av de människor som behöver hjälp. Ändå har inte i närheten av 20% fått hjälp, eftersom långivarna inte är skyldiga att delta. Och även om många banker hävdar att delta, att de inte riktigt förstår vad de ska göra eller hur man ska få de förmåner. Riktlinjerna är alltför komplicerad och att de inte riktigt förstår vem som kan ansöka och som inte kan. De är bara emot ansökningar och berätta husägare att de “arbetar” på fallet, eller att det är i “bearbetning” och de kommer att få ett svar snart.

Sedan, medan offret tror att de får hjälp, är fastigheten säljs på auktion och det är borta för alltid! När de frågar varför hemmet var förlorad, “vi beklagar, var ditt fall inte accepteras” är den enda förklaringen de får. Jo tack för varningen och tack för att lämna mig hemlös med ingen tid att hitta en annan lösning!

När en husägare söker hjälp, är det mer tydligt än någonsin nu, måste de hitta den någonstans annan än regeringen eller deras serviceföretag. Avskärmning offer har inte tid, tålamod eller kunskap för att stoppa en avskärmning, utan professionell hjälp. Det finns en handfull långivare som kommer att hjälpa en husägare, men om du inte får den hjälp du behöver, måste du söka hjälp från en professionell så snabbt som möjligt för att undvika att förlora ditt hem för alltid.