förståelse inteckning

En inteckning är en metod som du använder egendom som säkerhet för att få betalning för skulden. Det är en villkorlig överlåtelse av egendom och faktiskt avser en juridisk enhet som används för att göra fastigheten säker.

I många lagar, är inteckningar starkt förknippade med lån. De görs säker för fastigheter än annan egendom. I vissa fall, kan marken vara intecknad bara. Att arrangera en inteckning är en vanlig metod. Med den här metoden kan bara alla de individer och företag både, köpa bostad eller livskraftig fastigheter utan något behov av att betala av hela värdet en gång.

typer av inteckning

Det finns två huvudtyper av juridisk inteckning-

frånfälle inteckning

Demise inteckning gör borgenären, ägare av intecknade egendomen. Men det är bara för tiden tills lånet betalas tillbaka helt. Det blir den typen av överföring av egendom till borgenären. Det är en situation när fastigheten kommer att återbetalas på inlösen. Denna form inteckning är en gammal form av rättslig inteckning.

juridisk laddning inteckning

I Legal Charge inteckning, är den juridiska ägaren av fastigheten gäldenären. Men borgenären tjänar alltför tillräckligt rättigheter på den. Detta hjälper borgenären kunna sätta i kraft deras säkerhet. Detta är att säga att de får rätt att ta kontroll på fastigheten. Denna typ av inteckning är vanligare än nedläggningen inteckning, som diskuterats ovan.

Mortgage av Legal Charge tar också några steg för att göra långivaren på den säkra sidan. Ett sådant sätt är att registrera det i ett offentligt register. De banker och andra långivare inteckning gör titelsökningen av själva fastigheten. De lämnar något ogjort för att säkerställa att det inte finns några inteckningar som redan är registrerade på fastigheten av gäldenären.

I ett fåtal fall, de avseende skatter kommit tidigare till bolån. På grund av detta, när en låntagare har förfallna fastighetsskatt, betalar banken dem och därmed situationen när lien innehavaren utestänger och bär bort inteckningen undviks. Rättslig Charge inteckning är ganska vanligt och vanligt läge för inteckning i USA och England och Wales.

inteckning i USA

Inteckning är en stor kategori av finans verksamhet i USA. Mortgage förs och frikostigt tilldelade till andra innehavare. Med försök av federal regering, folk har program eller statsstödda organisationer. Det målet är att vårda hypotekslån, produktion och främja bostadsägande