förståelse equity release fördelar för dig själv och hemmet

Pensionärer drömmer ofta av senare år tillbringade åtnjuter ekonomisk trygghet, ett trevligt hem och kvalitetstid med nära och kära. Denna dröm blir svårare att uppnå för varje år. Löner har inte hållit jämna steg med inflationen. Levnadskostnaderna ständigt spiraler högre. Priset på bostäder ökade stadigt under årtionden göra uppgraderingar svårare. Ökningar i hem värden gav också en extra fördel. Många villaägare litar idag på eget kapital byggt upp i sina hem för att leva en livskvalitet.

Equity release tillåter husägare att stanna kvar i sina hem för resten av sina liv utan att göra ytterligare betalningar. Elimineringen av betalningar ökar månatliga disponibla inkomsten omedelbart. Ytterligare schablonbelopp i kontanter finns också tillgängliga.

Livslängden inteckning alternativet fortfarande mycket populär i Storbritannien eftersom överskjutande aktier är tillgängliga för husägare. Detta alternativ kräver full betalning av befintliga bolån från intäkterna från equity release. Allt eget kapital över balansen skulden på befintliga bolån är tillgängliga för husägare. Räntan uppkommer och ökar det utestående saldot på livstid hypotekslån varje månad. Återbetalning av intäkter och räntor krävs inte till sista kvarvarande maken vacates hemmet.

En återgång planen fungerar annorlunda. Villaägare sälja hela eller delar av hem till en finansiell leverantör i utbyte mot rätten att stanna kvar i sitt hem för livet. Dessa planer har ingen ränta. Villkoren för transaktionen fastställa beloppet av överskjutande kapitalet betalas i en klumpsumma, om något.

Pensionärer och pensionärer är de primära mottagarna. En equity release kräver typiskt att varje ägare som bor i ett hem vara minst 55 år. Fördelarna har en dubbel fördel för pensionärer. Elimineringen av månatliga inteckning betalningar ökar den disponibla inkomsten. Fortsätter investerat i livränta ger ytterligare ökar inkomsten. De bästa kandidaterna har betydande eget kapital ännu kan behöva likviditet.

Kvalifikation för en equity release är främst inriktat på hem värde. Personlig inkomst och möjlighet att göra framtida utbetalningar är relativt oviktiga. Ägarna överens om att behålla sina hem, ge täckning fara försäkring och betala skatt. Beläggning krävs också. Om den sista kvarvarande maken permanent vacates på grund av sjukdom, är återbetalningar. Det nuvarande ekonomiska klimatet och bristen på likviditet bland långivare gör lån tillgänglighet knappa. Dessa farhågor har liten betydelsefull effekt på att kvalificera för en livstid inteckning eller återgång planen.

Financial Services Authority reglerar den brittiska marknaden equity release. Safe Home Income Plans (SHIP) är en frivillig organisation som främjar full information, etiskt uppförande och självreglering av finansiärer. Båda organisationerna inser behovet av att skydda äldre villaägare som genomför finansiella transaktioner. De bästa leverantörerna följa alla föreskrifter gärna. Leverantörerna bör förklara hur de olika alternativen fungerar, inneboende risker och fördelar. Diskutera inkomstskatt och fastighetsskatt fördelar med en pålitlig advokat.

Att flytta till en mindre önskvärd grannskap inte längre krävs för att få tillgång till hem kapital. Förr sålde många husägare sina hem för att ha råd pensionering. Equity release är ett sätt kvarvarande hem och njuta pension med ekonomisk trygghet intakt.