förstå inteckning bedrägeri

Inteckning bedrägeri har snabbt blivit en av de mest ökända typer av brott som begås i detta land. I själva verket har de senaste åren sett en markant ökning av antalet inteckning bedrägerier och i den mängd pengar och fastigheten i fråga. Noggranna åtgärder har vidtagits för att bekämpa spridningen och spridningen av denna typ av brott, men det verkar fortfarande hända. Bostadsköpare och långivare både uppmuntras att ta lite tid och lära sig om vem de har att göra med så båda sidorna av denna ekvation har kraftigt utnyttjas av dem som skulle vinna av det hårda arbetet av andra och förråda det förtroende som är nödvändigt i en verklig fastigheter transaktion. En bra fråga är: “Hur kan vi bekämpa denna typ av brottslighet och hur man identifierar det?” Nåväl låt oss ta en titt på de två mest kända typer av inteckning bedrägeri.

Den mest kända formen av inteckning bedrägeri gäller tillhandahållande av falsk information under låneansökan processen. Genom att använda falska identiteter, kan brottslingar lura intet ont anande långivare i situationer som lämnar långivaren innehar den egendom som inte är värt nästan vad som förklarades. Detta görs vanligtvis genom att ha en medlem av bluff listan hemmet till ett visst pris och sedan den andra medlemmen av bluff kommer och får finansieras för hemmet är drastiskt under uppblåsta pris. Finansieringen läggs på plats och sedan scammers avgår med skillnaden mellan det lånade beloppet och det faktiska värdet på hemmet. Eftersom detta görs med falska referenser långivaren har verkligen inget sätt att spåra bedragare.

Den näst mest sett typ av inteckning bedrägeri innebär en bedragare antar identiteten av ett hem ägare och sedan antingen sälja fastigheten eller låna tungt mot eget kapital eller lån och använda fastigheten som säkerhet. I detta fall den faktiska ägaren hamnar antingen utan ett hem eller på grund enorma summor pengar som de inte låna.

Inteckning bedrägeri har blivit en av de “brott av val,” ta den tid när de lånar för att lära sig om din långivare och deras rekord i samhället. Gör din hemläxa innan några större finansiella avtal och vet vem du har att göra med vid varje steg.