första hem köpare

Dessa dagar, är mycket sagts och skrivits om den första hem köpare. De flesta låneinstitut ger detaljerad information för den första hem köpare som nästan tar dem varje steg på vägen för att köpa sin första bostad. Som sagt, medan den “resan” som sådan, för det första hem köpare har gjort en något mindre komplicerat och kanske skrämmande upplevelse, det återstår två viktiga faktorer i hela första hem köpare process där ansvaret hållet faller på axlarna av första hem köpare. Vi kommer att diskutera dessa två faktorer senare i artikeln.

Även om det är oerhört viktigt att ett första hem köpare gör grundlig forskning och talar till kvalificerade människor att hjälpa dem, de måste också komma ihåg att mer ofta än inte, kommer vad de läser eller vad de berättade alltid baseras på vad de uppfattade att vilja höra. Det är, kommer sällan första hem köpare bör veta att de inte kan få hjälp eller att de inte är beredda att fullfölja sin “dröm” vid denna tidpunkt. Den första hem köpare måste vara beslutsam och har förmågan att “läsa mellan raderna.”

Som tidigare nämnts har den nivå av information till den första hem köpare idag gjorde nästan den första resan hem köpare från början till slut en mekanisk process. Med allt från att sätta dina mål för att kontakta elbolaget, verkar den första hem köpare att bara “kryssa” en annan ruta och jobbet är gjort ….. eller är det?

Ett meddelande till alla första bostadsköpare, “framför allt, vara flitig”. Ja, är det bra att ha all denna information och råd till hands, men kan den första hem köpare falla i fällan av att vara alltför beroende av den här typen av information. De två kritiska faktorer som den första hem köpare måste ta fullständig äganderätt är;

Ett. Deras val av hem och plats
2. Deras finansiella arrangemang

För det första måste den första hem köpare att komma ihåg att det är han eller hon som kommer att leva i sitt val av hem och plats och samtidigt som det kan vara trevligt för familj och vänner för att ge förslag, det är där det ska stanna, bara ett förslag . Alltför ofta, kan ett första hem köpare påverkas av förslag till den punkt där de ser tillbaka och är aldrig riktigt nöjd med sitt val. En annan spelare i denna ekvation som den första hem köpare måste vara påstridig med är fastighetsmäklaren. Medan han eller hon kan tyckas vara den första hem köpare bästa vän, i de flesta fall är de helt enkelt efter en snabb försäljning och ett första hem köpare är potentiellt, ett lätt mål för dem.

När den första hem köpare är att ordna sin finansiering, uppenbarligen de kommer att styras av kvalificerade personer inom detta område. Även om detta är lämpligt handlingssätt för första hem köpare, måste de vara medvetna om skillnaden mellan att höra av långivaren eller finansiella institut som de har råd med lånet och egna beräkningar och mäta om överkomliga priser. Med ett brett sortiment av produkter som nu finns på den första hem köpare som 100% lånar eller ens upp till 105%, måste den första hem köpare att vara medveten om eventuella fallgropar som allvarligt kan påverka deras förmåga att återbetala lånet, vilket får dem en del stress och hjärtesorg. Vad den första hem köpare definitivt bör överväga är, har de har visat förmåga att spara en insättning och vilken nivå av engagemang som de gjorde för att rädda den? Om den första hem köpare känner att de är bekväma med den nivå av engagemang och kan fortfarande behålla den livsstil de har vant sig, då det skulle vara en bra åtgärd för återbetalning engagemang för deras lån. Alternativt, om den första hem köpare inte har sparat en deposition eller en tillräcklig för att tillåta dem att låna betydligt mindre än 100% eller 105% av köpesumman, sedan hur säker är egentligen den första hem köpare att plötsligt engagera sig ganska betydande återbetalning varje månad?

Allt i allt, är att göra meddelandet till den första hem köpare definitivt din forskning och summor, ta ombord alla kvalificerade råd du får, men viktigast av allt, du måste första hem köpare ha kontroll över alla beslut.