första gången köpare köpa låta guide

De köper för att låta spelet är samma som att köra ditt eget företag. Du kan äga en liten lägenhet eller en portfölj av tio fastigheter, är allt upp till dig att se till att allt är på plats som kommer att avgöra framgången för din investering för att vara 100 procent.

I de flesta fall en buy-to-let investerare skulle börja med en enda fastighet. Det är en bra idé att börja med en som genom tiden kan du lära dig hur denna sektor fungerar och när du köper din andra investeringar, kan det komma till dig så enkelt som att prata en promenad ner parken. Med denna investering är det inte alltid en stadig väg, kan du stöta på problem, både när det gäller de praktiska hitta en hyresgäst och underhåll av fastigheten.

Alltid ställa dig själv en budget för hur mycket pengar du har att skiljas. Du kanske vill hantera din egen egendom, vilket kan vara ett hårt jobb som om du arbetade med en fastighetsmäklare som de skulle ta itu med alla frågor. Holiday låter är, naturligtvis, mycket arbetskrävande, men de skapar en överlägsen avkastning, med detta kan du även använda en ledning medel för att genomföra hela processen. Också ta hänsyn till att dessa förvaltningskostnader kommer att vara mycket högre än i en vanlig hyra situation, som kan omintetgöra de ekonomiska fördelarna på kort sikt.

Vad du ska hålla utkik efter

När du väljer en fastighet för användning av köp låta, måste du titta på alla faktorer från, pengar som dina hyresgäster kommer att bli. Potentiella investerare som söker en inkomst, kommer den viktigaste faktorn vara hyresintäkter i förhållande till avbetalning. Många skulle vara intresse för kapitaltillväxt, i vilket fall hyran ska fortfarande täcka amorteringar, men din huvudsakliga oro bör potentialen för både fastigheten och området.

Vad att planera när du anger köp låta sektorn

-Hur mycket pengar är inblandade, initialt och löpande;
-Hur mycket arbete behöver egenskapen, eller kan hyresgästerna flytta genast
-Den potentiella inkomsten från fastigheten på månadsbasis, och
-Kapitalvinster för fastigheten och området där fastigheten är belägen.