första gången hem köpare lån – hem Köpråd för nybörjare

Köpa din första bostad är en spännande och skrämmande tid. För det mesta, nya husköpare är obekanta med hemmet köpprocessen. Innan du accepterar ett hypotekslån, är det viktigt att utbilda dig på olika låneprogram. Dessutom bör första gången hem köpare vara medveten om faktorer som förbättrar och minskar deras chanser att få ett bra lånepaket.

hur mycket har du råd att spendera?

Det största misstaget som vissa husköpare gör är att köpa ett hem som de inte har råd. Många antar att eftersom deras inteckning ansökan godkändes, kan de täcka kostnaderna för homeownership. Tvärtom vissa långivare godkänna regelbundet tvivelaktiga lån.

Skaffa ett dyrare hem kan låta tilltalande, men är risken för avskärmning. Bortsett från ge din månatliga inteckning betalning, måste du ha medel för allmännyttiga och oväntade kostnader som uppkommer.

få pre-kvalificerad för ett bostadslån

Komma redan kvalificerade för en inteckning innan du börjar din sökning kommer att påskynda processen hemmet köpa. En pre-kvalificering ger en uppfattning om en prisvärd inteckning belopp. Därmed undviker du touring bostäder och bostadsområden utanför din budget. En pre-kvalificering brev från en långivare garanterar inte ett lån. Lånebeloppet är kontingent på inkomst, sysselsättning och kredit kontroll.

fixa din kredit innan du ansöker

Även om det är mycket möjligt att få godkänt för en första gången bostadslån med dålig kredit, kommer en god kreditvärdighet öppna dörrarna för låga priser och bättre alternativ finansiering. Förbättra din kredit är en långsam process. Till att börja sträva efter att betala alla borgenärer i tid och undvika hoppa betalningar. En nyckel till att öka kredit poäng är att upprätthålla en god kreditvärdighet. Det andra, minska dina skulder. Behåll kreditkort vid halva den maximala gränsen. Om möjligt, payoff saldon varje månad.

välja en bra första gången bostad lånepaket

Arbeta med en inteckning mäklare är det bästa sättet att hitta utmärkt första gången lån hem köper. Många första gången husköpare inte har extra pengar för stängning eller avbetalningar. En inteckning mäklare har tillgång till flera långivare som är villiga att erbjuda hjälp för avbetalningar och avgifter för att avsluta. Dessutom, om du har dålig kredit, kan en mäklare matcha dig med en dålig kredit eller sub prime inteckning långivare. Fördelen med att arbeta med mäklare är att du får flera erbjudanden. Efter att ha fått låneansökan, kommer din mäklare skicka upp till fyra anbud från potentiella långivare