förstå den bästa typen av inteckning för förvaltningsfastigheter

Funderar på att köpa fastigheter antingen som investeringar eller för att sälja? Om så är fallet, måste du titta på bolån annorlunda. För att göra mest pengar, låna så lite pengar som möjligt. Kom ihåg: att behålla förmågan att vända egenskapen runt till köparna utan att orsaka dig betalningar i processen är viktig. Lyckligtvis finns det flera sätt att du kan inteckningen dessa förvaltningsfastigheter till allas fördel.

vad kan du ha råd nu?

Som med alla företag, det finns en initial startavgift. I förvaltningsfastigheterna verksamhet, betyder detta att du kommer att göra betalningar på all egendom som du inte kan omedelbart sälja igen (eller “flip” som den populära termen är). Men om du inte har en massa pengar att avvara, det finns sätt att se till att du fortfarande kan få in fastighetsförsäljningar utan att spendera en massa pengar i processen.

Ta en stund att se över din nuvarande finansiella ställning. Om du har råd med en handpenning på ett hus, kanske du vill gå vidare och använda detta till din fördel. Med varje efterföljande hus, kommer du då kunna använda samma kapital för att hjälpa till att bygga din vinst samt antalet förvaltningsfastigheter du har.

den bästa inteckning för dig

Eftersom du vill spendera så lite pengar som möjligt när du köper fastigheter för att sälja, kommer du vill välja en inteckning avtal som kräver lite pengar från dig över den tid då du kommer att försöka sälja fastigheten. Till exempel kanske du vill välja en no deposit lån eftersom detta kommer att hjälpa dig att minska dina kostnader, plus de första avbetalning kommer att vara mindre än de skulle vara i en traditionell inteckning avtal.

Titta även in hybrid lån som gör att du kan ha vissa tidsperioder där du kommer att betala vissa räntor och då de kommer att öka till högre räntor (och därmed avbetalning). Detta kommer också att ge dig lite motivation att sälja dessa fastigheter innan betalningarna blir högre för dig.

Allt som allt, kommer du vill välja en inteckning där du kommer att spendera så lite pengar som möjligt. Andra alternativ är 80-20 inteckning och någon av de nyare exotiska lån som är tillgängliga för husägare och fastighetsinvesterare. Leta efter lån med låga initiala räntor eller lån som betalar på räntan först också.

hur man får det bästa lånet för dina behov

När du hittar en fastighet som du vill sälja, kommer du att behöva sitta ner med flera banker och låneinstitut som kan hjälpa dig med dina lån. Förklara din plan för fastigheten samt vad monetärt du kan bidra. Det är bäst att arbeta med långivare som arbetar med andra innehavare förvaltningsfastigheter eftersom de kommer att få en bättre uppfattning om vad dina behov är och vad som har fungerat för dem i det förflutna.

När du investerar i fastigheter, du investerar i en win-win affär. Eftersom alla är intresserade av antingen äga eller hyra sin egen plats, kommer du aldrig slut på möjliga satsningar för att öka dina intäkter. Det viktiga är att betala så lite pengar som möjligt under inköpsprocessen – och det finns massor av lån som kan hjälpa dig.