förstå bostadslån

Priset på hus fortsätter att stiga över hela USA. Eftersom de flesta kräver en handpenning som är mer än en hyresgäst har råd, hur du blir ett hem ägare när du inte har besparingar för att täcka handpenningen? Svaret är ett billån för att köpa ditt hus.

Ett billån är annorlunda än ett bostadslån. En inteckning är en kontakt som krävs för dig att få ett lån från en bank eller långivande bolaget. Själva lånet är pengar långivaren erbjuder.

Under de senaste åren har de typer av bolån tillgängliga för allmänheten ökat dramatiskt. Jag minns att köpa min första hem när de flesta lån krävs en tjugo procent handpenning. Idag, lånevillkor och ränta status är annorlunda med bolån och tillämpas beroende på den ekonomiska situationen vid tidpunkten för lånet. Vissa bolån erbjuda bättre villkor när räntorna är låga och andra stiger med höga billån.

Med en fast ränta billån, förblir räntan densamma under hela lånet. Därför förblir din månatliga betalning densamma, även när räntorna stiger. Denna typ av hem inteckning sträcker vanligen för en period av 15 eller 30 år.

Avskrivningstiden för 30-åriga fasta bolån ränta hem är längre och de månatliga utbetalningarna är lägre. Även om du kan låna pengar på lång sikt, det kommer med en hög ränta bill och bygger egna kapitalet mycket långsamt.

Med en 15-årig fast ränta billån, är avskrivningstiden kortare tillåter kapitalet att bygga snabbt med ränta räkningar mycket lägre. Räkna med att betala högre månatliga betalningar med den här typen av hem hypotekslån period.

Justerbar ränta bolån har lägre räntor. Tänk, är denna låga ränta bara för en kort tid. Vanligtvis efter det första året, kommer den nya räntan stiga eller sjunka beroende på rörelsen hos det långivande bolagets prime-räntan.

Om du funderar på en justerbar bolåneräntan hem, se till att räntan är tillräckligt låg för att vara en fördel. Din månatliga utbetalningen kommer att förbli låg när räntan är låg, men när räntorna stiger, kan du vara kvar med en månatlig betalning du är oförmögen eller ovillig att betala.

När du är hemma hos din önskan, börjar din egendom för att ackumulera kapital med de stigande bostadspriserna. Om du befinner dig i behov av snabba pengar, kan du alltid ta ut det egna kapitalet med ett hem kapital lån. Hemmet bolåneräntor för lån hem kapital har alltid varit tänkt att vara högre än de nivåer hem inteckning av andra lån typer. Om du planerar att bo i hemmet under många år, kan detta vara ett bra alternativ för dig, annars inte offra det egna kapitalet om du inte absolut måste.

När du förstår vilka typer av bolån som är tillgängliga, måste du bestämma vad du ska ha i ditt nya hem och vad du anser som en “extra”. Du vill hitta den bästa räntan, men du hittar också att hem i din prisklass inte kan omfatta allt du vill ha. Så var beredd att förhandla och villig att offra om du hittar en hel del. När du är i ditt hem, kan du alltid uppgradera om några år, med hjälp av eget kapital du har byggt upp i din bostad.