förstå avskärmning processen

Till den genomsnittliga homeowner, förstå avskärmning processen är inte på sin topp fem saker att lära sig om detta år. Hela processen av avskärmning verkar skrämmande för de flesta särskilt om du hittar dig själv som någon som behöver att lära sig om det mitt i att gå igenom det. I den här artikeln hittar du några tips på att förstå avskärmning processen och de åtgärder som vidtagits min långivaren.
Utestängning är den process där långivaren återvinner sina fordringar på den fallerade lån. Långivaren gör detta genom att överta fastigheten därmed säkra lånet. Den avskärmning processen är egentligen ganska enkel och oftast går igenom följande steg:

Ett. Meddelande om uppsägning-Efter ungefär tre till sex månaders missade betalningar, till långivaren beställer en förvaltare registrera ett meddelande om uppsägning (NOD). Detta meddelar låntagaren om att han eller hon står inför avskärmning och startar en återanställning period som vanligtvis körs fram till fem dagar innan hemmet som auktioneras.

2. Kallelse till salu-Om lånet inte väckts aktuell inom tre månader, är en avskärmning försäljning datum bestämts. Husägare får ett meddelande om försäljning, och det kommer också att finnas på fastigheten. Dessutom är det meddelande om försäljning registreras i länet Recorder kansli och publiceras också i tidningar runt länet i fråga för en treveckorsperiod.

Tre. Förvaltare försäljning-Detta inträffar vanligtvis på stegen i länet tingshuset där fastigheten är belägen. Tiden och platsen för denna försäljning är i kallelsen till salu. Vid förvaltare försäljning, är egendomen offentligt auktioneras till högstbjudande, som måste betala det höga köpkursen kontant, med en insättning upp framför och resten inom 24 timmar. Vinnaren får sedan förvaltarens dådet till fastigheten.

Vilka husägare inför en avskärmning måste förstå är att banken inte kommer att förlora sina pengar på din avskärmning. De kommer att försöka återvinna så mycket som möjligt av de pengar som de har lånat, plus eventuella inkomster förlorade under avskärmning processen. Om du befinner dig att försöka stoppa en avskärmning, ring din långivare omedelbart och ta reda på dina alternativ. Ju tidigare du söker hjälp, desto fler restitution möjligheter som finns tillgängliga för dig.