förnya din inteckning

Jag vill förklara verkligheten av inteckning förnyelser för dig och spara tusentals dollar i ränta under loppet av din inteckning. Många konsumenter tror att deras gamla utlåning, vilket är normalt sin bank, som ger dem den “bästa ränta” som kan erbjudas. Inte så! Din bank är i branschen för att tjäna så mycket pengar för sina aktieägare, eftersom de kan och kommer att erbjuda dig en högre ränta än vad du normalt kan komma med en annan långivare!

En förnyelse som händer när uttrycket av din nuvarande inteckning förfaller och din nuvarande långivare skickar dig ett erbjudande om att förnya inteckningen med dem. Detta är den praxis som används av banker idag.

Ofta är dessa långivare kommer att utfärda förnyelser och priser offert på olika typer av bolån, t.ex. 1 år fast, 3 år fast och 5 år fast. Ger de dig, de värderade kunden sitt bästa ränta när de skickar dessa förlängningar? NEJ de inte! Bankerna hoppas att konsumenten helt enkelt kommer att tro att de måste underteckna denna förnyelse och skicka tillbaka den till dem.

Jag uppmanar er alla, prata med mig först! Som en inteckning agent med tillgång till över 30 långivare, kan jag nästan alltid få dig en bättre ränta på din förnyelse. Låt mig visa dig om du får en bra affär eller inte från din gamla långivare. Normalt inte! Din bank har bara en långivare, själva. Som en inteckning agent, arbetar jag för dig, kunden, inte banken. Jag har nästan 30 olika långivare att välja mellan för att möta dina unika behov.

Kontakta mig när du förnyar eller refinansiering din inteckning och jag kommer att bli glad att hitta inteckning och ränta som bäst passar dina individuella behov.

varmt,

mary Wozny