formulering av CeMAP kurser

Finansiella proffs är medvetna om att CeMAP delas ut av Institutet för finansiella tjänster. Intyget Kursen fastnar de exakta behoven för Financial Services Skills Council (FSSC), har det fått ackreditering från kvalifikationer Curriculum Authority. Det har förts av den nationella referensramen-nivå 3. Framför allt är det erkänt av Financial Services Authority (FSA) som en lämplig examen för att bli en inteckning rådgivare, inteckning mäklare eller erbjuda några andra inteckning relaterade tjänster. Mortgage rådgivare tillhör den klass av den höga inkomst med en bedårande livsstil. Den bästa kvalifikationer som du behöver för att vinna är CeMAP, ytterligare CeMAP kursmaterial uppdateras varje år så det finns inga problem som du kan möta så långt som de senaste trenderna i branschen berörs.

De CeMAP kurser har utformats på ett sätt som garanterar flexibilitet samt ekonomisk. Att genomföra den utbildning du har ett antal alternativ som CeMAP heltid, deltid och studier hemma. De registreringar för kursen kan göras online. Det finns tre moduler av CeMAP utbildning.

Den första modulen är uppdelad i två enheter, är det viktigt att veta det faktum att kandidaterna måste ha tillräckliga kunskaper och en fördjupad förståelse om den brittiska finansiella tjänstesektorn. Därför är det viktigt att veta att du söker en utbildning institut som täcker hela kursplanen, se till att de fokuserar tillräckligt på de lärandemål snarare än bara predikan. Av alla de tre moduler, är det viktigt, att du måste förstå att detta är den tuffaste modulen och du måste ägna särskild uppmärksamhet åt denna modul. Undersökningen är en två timmars varaktighet papper med 100 flervalsfrågor.

Den andra modulen är uppdelad i fyra enheter och den berättar om lagstiftning, program, betalningssätt, praktik politiken och marknaden och Posten aspekterna slutförandet av inteckning erbjudanden. Det är viktigt att notera att du behöver ha god förståelse om begrepp och trender i branschen så att du kan tillämpa dessa begrepp i fallstudierna på CeMAP 3. Proven genomförs på nätet och består av 100 MCQ s 25 frågor från varje enhet.

Den sista modulen CeMAP 3 är den slutliga bedömningen modul, detta är en omfattande modul och kunskaper och tidigare i denna modul måste tillämpas noggrant i denna modul. Denna modul syftar till att analysera konsumentens stat, lösningar inteckning, kartläggning av konsumenternas behov och lämpliga rekommendationer, en riktig förståelse av brittiska inteckning och finansmarknaden.

Minsta godkänt är 70% i varje enhet av 3 moduler, ifall de inte får 70% i varje enhet då de har möjlighet att ge ett andra försök. 80% är klassificerade som merit och 90% som skiljer. Det betygssystemet är ganska tufft, men det är viktigt att förstå att leva stort du behöver för att uppnå högre standarder. Så förbered dig att passera CeMAP 1, 2, 3 hela vägen.