förklaring på de olika typer av inteckningar

intresse endast inteckningar

Intresse bara inteckning är ett sätt att betala tillbaka en viss inteckning. På availment intresse-bara inteckning, omfattar månatlig amortering ingen partiell betalning av lånet. Låntagaren måste betala endast den fasta månatliga ränta på lånet. Det nominella beloppet på lånet betalas på en gång och bygger på låntagare och långivare avtalsvillkor.

I intresse bara inteckning, är det ett måste att avgöra hur lånet betalning ska göras. De flesta låntagare är rådgivning innan de vidtar denna inteckning till åtminstone rädda konsekvent. Syftet med sparandet är att göra det möjligt för låntagaren att komma upp med en klumpsumma att betala av den huvudsakliga förpliktelsen. Slutförandet av sparande bör också göras tillgänglig innan löptiden av villkoren för inteckning anländer.

Ett annat alternativ en låntagare kan göra för att effektivt säkra inteckning är att göra en konvertering till en återbetalning inteckning. Den är idealisk för den typ av en låntagare som inte har stora inkomster vid tidpunkten för ingreppet till inteckning men räkna med en ökning på framtida intäkter. Med hjälp av intresse bara inteckning låntagare kan njuta av låga månatliga betalningar. Och när finansiella villkor för låntagaren ökar, kan han betala högre månatliga betalningar för återbetalning av lån.

Intresse bara inteckning brukar rekommenderas av långivare och mäklare men framtida låntagare bör vara medveten om att ränta endast inteckning är fördelaktigt endast viss typ av person. Helst intresse bara inteckning är bra för arbetare som tjänar baseras på provisioner eller som förväntar sig höga resultat under det kommande året. Investerare som förväntar sig stora avkastning på investeringar kan också effektivt förvärva denna typ av inteckning.

Finansiella experter rekommenderar regelbundna löntagare som väljer att välja måttlig lånebelopp hem inte gälla för ränta endast inteckning. En låntagare som inte kan göra en bra plan för att investera sina besparingar är inte heller idealiskt för intresse bara inteckning.

återbetalning inteckningar

Återbetalning Mortgage är ett sätt att betala en inteckning där månatliga återbetalningar innefattar att återbetala kapitalbeloppet av förpliktelse, inklusive upplupen ränta. I enkla termer, har låntagaren att betala månadsvis del kapital och del-intresse. I återbetalning inteckning, i slutet av inteckning hela beloppet av den skuldförbindelse återbetalas.

Under tidiga år för att betala de avgifter som debiteras av amorteringar består mestadels av intresse och på grund av detta, är mindre av det kapital som faktiskt betalas ut.

För att bestämma tillämpligheten av denna typ av inteckning till en person i nöd, måste låntagaren försäkra återbetalning av hela lånebeloppet vid utgången av perioden. Låntagaren måste också tänka på att räntan kan komma att öka och kommer också att påverka den månatliga utbetalningen premier.

Som återbetalning av lån kan låntagaren be långivaren att förlänga betalning ifall han är oförmögen att betala amorteringar eller att tillåta ränta endast betalningar tills låntagaren kan uppdatera betalningen. Denna begäran om förändringar på de villkor som kommer att öka den fulla huvudsakliga skyldighet lånet. Men ändå, måste samma godkännas av långivaren.

De flesta långivare ger flexibel återbetalning inteckningar att låta låntagarna att betala mer än de obligatoriska månatliga premier när deras finansiella kapacitet förbättras. Holiday betalningar också ges till låntagare när de inte kan möta den månatliga avgifter.

Idealt är återbetalning inteckning det effektivaste sättet att betala av lånet. När inteckning värdet minskar, är den ränta som ska betalas på samma sätt minskar. Därför kommer efter några år att betala din medlemsavgift den månatliga återbetalningen nu bestå av en ökande mängd av kapitalet och en minskande mängd av intresse. Skattelättnader kommer också att minska. Detta innebär att låntagarna sannolikt kommer att uppleva negativt eget kapital eftersom inteckning rådande balansen kommer också att minska. På lång sikt kommer de höga kapital procentsatser av låntagarens egendom ökar också.

omvänd inteckningar

En omvänd inteckning är ett lån som gör det möjligt för husägare att omvandla en del av eget kapital i sitt hem i en skattefri inkomst. I denna typ av inteckning, behöver husägare inte sälja sina hem, ge upp titeln, eller ta på en ny månatliga inteckning betalning. Det betecknas som omvänd inteckning på grund istället för att göra månatliga betalningar till en långivare som med en vanlig inteckning, är långivaren den som gör betalningar till husägare.
Men inte alla kan använda en omvänd inteckning. För att kvalificera sig i denna inteckning, måste husägare vara minst 62 år. Den äldre sökanden, kan den högre lånebeloppet vara. Dessutom måste hem för att utsättas för i omvänd inteckning vara sökandens huvudsakliga bostad, vilket innebär att sökanden för närvarande är bosatt i just hus för mer än ett halvt år.

Äldre villaägare använder ofta omvänd inteckning som en extra inkomstkälla eftersom de flesta av dem redan är pensionerade. Betalning utgår från en omvänd inteckning kan också användas för att betala för sökandens sjukvård, hem reparation eller ändring, betala av befintliga skulder, ta en semester och betala fastighetsskatt eller bara få lite pengar i nödsituationer.

Mängden kontanter man kan få beror på flera faktorer såsom ålder hemmet, dess värde, ålder vid tidpunkten för stängning, och räntor. Den kvalificerade sökande kan välja att ta emot pengar från en omvänd inteckning på en gång som en klumpsumma, som en kredit, fasta månatliga inbetalningar eller en kombination av båda.

Schablonbeloppet är pengar betalas ut till dig på den första dagen av lånet som omedelbar kontant. En kredit kan du ta förskott när du vill under lånets löptid och tills du använder upp allt. Den inteckning blir beror gång hem överförs till arvtagarna. Arvingarna sedan, hade en möjlighet att betala lånet och hålla hemmet eller sälja hem och betala av inteckningen. De kan hålla eventuella överskjutande försäljningslikvid. Husägare kan aldrig skyldig mer än värdet på hemmet i vilken tid lånet återbetalas.