Företagsinteckningar-business bil finansiera

En företagsinteckning är i grunden en vanlig inteckning mot fordon och erbjuds för företag ser fram emot att få en bil, främst för företagsbruk. Detta avtal ger fördelar till sina konsumenter, genom att ta besittning av de kommersiella fordon, personbilar och annan kontorsutrustning vid själva tidpunkten för förvärvet. Denna typ av avtal skiljer sig från en kommersiell avbetalningsköp där finansiären upprätthåller besittning av fordonet, tills alla betalningar har gjorts.

Fördelar med att använda sig av företagsinteckning:

• Det ger skattefördelar för företaget att använda sig av kontanter redovisningsmetod.

• Räntan på en företagsinteckning är förutbestämd, så du behöver aldrig vara orolig om räntehöjningar. Avtalet är flexibelt eftersom du kan ställa din insättning, återbetalning och betalningar ballong som går bra med ditt kassaflöde.

• En företagsinteckning kan också ersättas, före, i slutet av mandatperioden.

• Beroende på långivarnas medgivande, kan 100% av inköpskostnaden för en bil ska finansieras via en företagsinteckning.

• Ingen GST tas ut på den månatliga utbetalningen.

• Om bilen används för affärsmässiga skäl, räntor kompenseras på företagsinteckning med avskrivningar, kan vara avdragsgilla

Den samling av företagshypotek inteckning erbjudanden, gäller 12-60 månader månatliga återbetalningarna, tydligen, beror på priset på fordonet, varaktigheten av begreppet och räntorna. Priser varierar från mäklare till mäklare, men du kan räkna ut ungefär, de månatliga återbetalningarna du måste göra genom en företagsinteckning Calculator.

Som en företagsinteckning är ett lån, kan långivaren sälja bilen för att återhämta balansen på grund.

Allt som allt skulle dessa människor allvarligt fundera företagsinteckning, som vill använda sin bil helt eller främst för affärsändamål. Detta innebär att fordonet används för affärer för över hälften av tiden. Dessutom är det ett bra alternativ om du vill vara ägare av kommersiella fordon vid ingåendet av hyresavtalet.