fördelarna med uttag refinansiera

Oavsett hur bra våra avsikter är, med “Gotta Have It!” samhälle vi lever i, även de mest flitiga av oss ibland över-göra på skulder, särskilt på kreditkort eller andra icke-märkbar skuld i form av avbetalning lån. En populär och fördelaktigt sätt att torka av skiffer ren, eller åtminstone få ett grepp om hög skuldsättning, är genom en “Cash-out Refinance”.

Om du har eget kapital i ditt hus (det vill säga om det beräknade värdet är större än det belopp som för närvarande betalas på ditt bolån), kan du komma åt dessa pengar och få det att fungera för dig. Istället för att fortsätta att betala på de höga räntor kreditkort och aldrig tycktes göra en buckla i balans, kan utbetalning hjälpa dig “börja om från början”, och, beroende på område, kan ditt hem uppskattning växa snabbare än din utbetalning !

Några av fördelarna med att ersätta kreditkort och rullande skuld med inteckning är:

· Betala av hög ränta (kreditkort) med en mycket lägre ränta lån, visar mindre utestående lån på kredit och ett mindre antal betalningar bill tid.

· Sänka din månatliga netto ut-go, vilket frigör pengar för dagliga utgifter eller att annonsen till principen delen av ditt bolån. Jag har haft exempel på villaägare omstrukturerar sin nuvarande bostadslån att betala av skulden, spara $ 500 eller mer per månad, vilket applicerades tillbaka till princip, carving 5 eller fler år av längden på bostadslån … vilket leder till Nästa fördel …

· Sikt minska med ett helt nytt lån, har du möjlighet att omstruktureringen med en kortare löptid direkt eller indirekt, som visats ovan, genom att ta månadssparande av pengar inte behövs nu på kreditkort och tillämpa pengar till ditt lån, förkorta din tid.

· Betalning Uppskov vid refinansiering, hamnar man oftast upp hoppa över en betalning, ibland två, i långivaren switch. Det kan lägga till upp till ett betydande belopp som kan appliceras på ditt bostadslån eller mer angelägna behov.

· Öka Credit Scores är Bolån såg mer positivt än kreditkort, särskilt när dina saldon på dessa kreditkort överstiga 35-50% av den högsta tillåtna summan. Genom att betala av dessa lån, kredit värderingar gå upp naturligt när företagen redovisar sin information (oftast i 3 månaders mellanrum).

· Öka skattefördelar. Just nu får du ingen skatteförmån för den betalning du betalar på dessa kreditkort, men när samma skuld överförs till ett hypotekslån, du får en skattelättnad på ränta på lånet. Till exempel, låt oss säga att du är i en 30% skatteklass. För varje $ 10.000 spenderas på ränta på ditt bolån under det året, kan du få en $ 3000 avdrag!

Dessa är bara några av fördelarna med att refinansiering för skuldkonsolidering.

Det finns vissa försiktighetsåtgärder, men att måste erkännas eller du hittar dig själv ännu djupare i skuld. När strategier av detta slag används för att “dra ut av skulden”, måste man gå in i en sådan strategi med just detta tänkesätt. Om en utbetalning refinansiera hanteras för att rensa bort kreditkort, bara för att maxa de korten igen, kan processen ta upp till dig. De flesta långivare granska kreditupplysningar för just sådana mönster innan de godkänner ett lån. Disciplin är nyckeln. Var noga med att följa upp på din långsiktiga plan för att styra din skuld så att den inte kontrollera dig, och ditt beslut att refinansiera med kontanter ut kan vara ett smart drag.

två intressanta anteckningar:

· Om du betalar bara den minsta betalningen anges på din revolverande kreditkort, i det genomsnittliga fallet, kan det ta upp till 30 år eller mer för att betala av saldot på $ 5000. De flesta inteckningar refinansieras vart 5 år eller mindre i genomsnitt, på grund av ökad hem värde, eller flytta.

· När du sänka din månatliga ut-go, är det intressant att se hur många% av en ökning som ger dig med din nuvarande inkomst. Så lite som $ 400 besparingar per månad som du får behålla kan innebära en betydande “höjning” du kan ge dig själv … och du betalar ingen mer skatt på det!

om författaren:
Tamara Schmitt är idag en lånehandläggare med 1st United Hypotek. Tamara är också en Business Partner för få lån Billigt, en Internet-företag inriktat enbart att utbilda och hjälpa konsumenten att bedöma och få rätt lån för deras specifika behov. Se webbplatsen för mer artiklar om inteckningar och refinansiering eller andra hem behöver lån.