fördelarna med remortgaging

Om du bestämt att du ville remortgage, skulle du betala för en värdering och advokat avgifter.

Arrangemang – ansökningsavgifter som tas ut av din nya remortgage långivare kan lägga till € 100 – SEK 500 eller ännu mer.

Efter summering vilken skillnad det kan uppgå till en £ 1000 och på grund av tie-ins kan det upphäva de besparingar du gör genom remortgaging.

Beräkning skillnaderna är allt som behövs. Om du talar till en inteckning rådgivare de skulle kunna hjälpa dig med detta.

När remortgaging hålla en budget, försök ta på erbjudanden som erbjuder en fri värdering och gratis överlåtelsehandlingar om möjligt.

Kontrollera om den nya remortgage du tittar på har ingen utökad inlösen påföljder
Nedan är några exempel varför människor väljer att remortgage:

· Att få en bättre remortgage ränta eller minska månatliga utgifterna
· Att konsolidera skulder, om du har kreditkort räkningar obetalda
· Behovet av hem förbättringar, tillägg
· Finansiera ett nytt företagsprojekt

Innan remortgaging du måste ta hänsyn till de risker, nedan är några exempel:

värdering avgifter
advokatarvoden
advokatarvode
uppläggningsavgifter
Telegraföverföring avgifter
döda frisättning avgifter
förtida inlösen påföljder
inteckning ersättning garanti

Kan remortgaging vara en bra idé?

För att dra nytta av nya erbjudanden, husägare väljer att remortgage med några år. Försök att inte vara bunden av inteckning erbjudanden som du kan förlora på lång sikt.

Du kan vara en husägare betala stora banker eller hypoteksinstitut standard rörlig ränta, kan du sänka dina räntekostnader med upp till en tredjedel.

En uppläggningsavgift måste beaktas när du remortgage. Efter att titta på fördelarna med remortgaging, är det viktigt att beakta några andra avgifter som kan vara inblandade. Din inteckning kan vara för en längre tid, bör arrangemanget kostnaderna arbeta sig vara en liten andel av besparingarna.

Vad är Equity tillbakadragande?

Eget uttag är när du tar pengar från den ökade värdet på din fastighet. Till exempel om du köper ett hem för £ 100.000 med en 100% inteckning, efter 10 år din fastighet kan ha stigit till £ 200.000. Detta tyder på en ökning av din förmögenhet jämförelse till £ 1000, 000, detta är bara ett papper ökar och är inte bra om du inte var beredd att ge upp ditt hem. Detta är varför människor väljer att remortgage. Du kan gå till en inteckning innehavaren och be att få ett remortgage för £ 200.000. Detta innebär att de kommer att låna dig £ 200,000 men egenskapen endast kostar £ 150.000 så att du kan spendera £ 50.000 på vad du önskade.