fördelarna med kommersiella SBA lån

Några av de mest tillförlitliga kommersiella erbjuds inteckning program är statligt understödda. En av dessa tillförlitliga program är SBA kommersiellt lån. Låntagare kanske inte gillar några av de funktioner, men bottom line, om de behöver en ny kommersiella fastigheter lån detta kanske deras enda alternativ, förutom kommersiell hårda pengar.

På senare tid har SBA kommersiella lån fått en dålig rap. SBA har några exceptionella fördelar för många kommersiella låntagare skulle t.ex. 90% kommersiell finansiering. Den typiska kommersiella inteckning går bara upp till 75% finansiering. Det är 15% lån skillnad tillbaka till låntagare fickan eller kan användas som kapital för sin verksamhet. SBA lån kan låntagarna att använda projektioner och hjälpa kommersiella sökande som har lågt kassaflöde eller tillgångar. Däremot kommer de flesta konventionella långivare bara säga nej till dessa låneansökningar. Men med dessa otroliga förmåner som erbjuds, finns ett stort klagomål fortfarande vilket är den tid att faktiskt få lånet och belastningen av dokumentation som behövs. För vissa låntagare, blir regeringens process helt enkelt för mycket att acceptera.

En lösning för att bekämpa denna process är att applicera med en kommersiell inteckning företag som är en föredragen SBA långivare. Den betydande faktor här är att en föredragna SBA långivare har potentiella investeringar går genom emissionsgarantier bara en gång i motsats till två gånger om de inte är “preferred status”. Det är inte ovanligt att vänta i sex månader för en SBA lån uppdatering när man går till en kommersiell inteckning företag som inte är att föredra.

Ett annat hinder är kostnader för en SBA lån. Till exempel, på den välkända SBA 7a lån program, laddar SBA lån “garantiavgift” av 2,75% av 75% av lånets huvudsakliga balans. Det är viktigt att veta att SBA debiterar denna avgift, inte banken eller kommersiella inteckning företag du arbetar med. I kontraktet, de flesta banker eller företag inteckning debiterar endast 1%. Några sätt att utplåna denna avgift ut eller sänka det är att gå med en bank som betalar SBA garantiavgift sig, men nio gånger av tio, kommer SBA sökanden gå vidare för att betala denna avgift själv. Eftersom bankerna skärpa sina normer inte bara i bostäder men även kommersiella lån, är det ännu viktigare att ansöka om en SBA lån. De är ansedda som en av de mest tillförlitliga kommersiella lån program tillgängliga för självägda lån.