fördelarna med FHA bostadslån – samt hur man kan köpa ett hem med bara $ 100 ner payment_

Om du planerar att köpa ett hem och du söker efter en lämplig hypotekslån, så du borde tänka på FHA bostadslån. FHA står för Federal Housing Administration. Det är verkligen en amerikansk myndighet skapad främst för att förbättra standarder från de boendeförhållanden, tillhandahålla bolån och även försäkringar till riktigt vettiga priser. Dessa är i allmänhet erbjuds av en inteckning leverantör som har godkänts av de federala myndigheterna från staten.

FHA bostadslån får vara mycket mer populär än den traditionella bolån. Generellt får en FHA hypotekslån är verkligen enkelt jämfört med en traditionell inteckning. FHA hypotekslån ge människor möjlighet att köpa ett hus med en riktigt en mindre mängd handpenning. Handpenningen kan vara så låg som 3,5%. Detta gör att många fler människor att ge sina egna hus. Den handpenning på en traditionell inteckning är högre än FHA bostadslån, det är generellt 20% av kostnaden för huset.

Ett stort undantag till 3,5% handpenning är HUD $ 100 Handpenning Incentive. Om du köper en HUD avskärmad hem du kanske kan köpa den med bara $ 100 handpenning. Du kan få mer information om HUD $ 100 Handpenning Incentive genom att klicka på länkarna längst ner i artikeln.

Federal Housing Administration har infört många olika hypotekslån till allmänheten. Beroende på komforten från den enskilde, kan en person välja antingen FHA justerbar lån ränta inteckning, eller kan gå in för något fast ränta hypotekslån.

Du kommer att hitta speciella typer av lån som de energieffektiva lån, och även graderade betalning bolån och andra lån för många andra behov.

När du har bestämt vilken typ av FHA inteckning passar dina krav kan du gå vidare och ansöka om FHA inteckning. Om du behöver någon hjälp, i att bestämma den bästa typ av FHA hypotekslån för dig, då du har möjlighet att vända sig till en mäklare hypotekslån som skulle förse dig med de många detaljerna i ett hypotekslån som kan passa dina behov.

Även att få en FHA hypotekslån är mycket lättare än den traditionella inteckning, har en person att tillgodose en del av FHA inteckning riktlinjer. Dessa krav är i enlighet med federala riktlinjer och det är obligatoriskt för varje person att möta var och en av dessa behov så att du kan få en FHA inteckning.

Här är några från de FHA grundläggande krav så att du kan få en FHA bostadslån:

• Det första och viktigaste nödvändighet är att du helt enkelt borde ha en kontinuerlig tjäna, för valfri tidsperiod på minst 2 år. De federala myndigheterna kräver att du producera dokumentation av resultatet för de senaste 2 år. De är intresserade av att upptäcka om du har en konstant tjänar varje månad och det är ännu mycket bättre om dina inkomster ökar regelbundet.

• Nästa punkt inteckning tjänstemannen skulle vilja se är din kredit historia. De är intresserade av att lära sig om några andra lån och krediter som du bara kan ha. De vill kontrollera om det fanns ett upphörande eller förfallna till betalning av krediten.

• Den sista punkten som krävs är att hypotekslån betalning för varje månad borde inte överstiga 30% av de bruttoinkomster per månad. För en mycket mer detaljerad information om andra inteckning erbjudanden och behoven för alla FHA inteckning skulle det mycket bättre om du hört en mäklare hypotekslån.

FHA bostadslån är ett bra sätt att köpa ditt drömhus om din kredit värderingar är låga eller om du inte har en stor handpenning.