fördelarna med en kommersiell topplån eller kapitalandelslån

En kommersiell topplån är en viktig kommersiella fastigheter verktyg. Kommersiella topplån används ofta i kombination med en ny första kommersiella hypotekslån. Vanligtvis kommer den kommersiella topplån har en löptid på ett till fem år, med ränta endast betalningar. Även kommersiella topplån kan vara avgörande i vissa finansiella scenarier, måste man överväga om huruvida du har möjlighet att serva både lån.

Det finns några tydliga fördelar med denna typ av kreativ finansiering. Den vanligaste användningen är att en kommersiell topplån minskar LTV (loan to value) av den första inteckning för att tillåta dig att enkelt kvalificera sig för den första inteckning. Ett exempel skulle vara där den primära långivaren (första inteckning innehavaren) endast kommer att låna 70% LTV och du bara har en 20% (eller mindre) handpenning. En kommersiell topplån kan användas för att kompensera skillnaden. Andra användningsområden för en kommersiell topplån är att finansiera expansion och konstruktion, rörelsekapital, att konsolidera skulder, betala kvarskatt (Lets face it, händer detta), eller för renovering.

Det finns en mängd olika alternativ för dig som: ränta endast betalningar, årliga betalningar, exit avgifter mm som kommer att hjälpa till att hålla dina omedelbara betalningar ner och skjuta kostnaderna för den kommersiella topplån. Tanken är att ge egenskapen tid att uppskatta och därmed tillåta dig att refinansiera och konsolidera både den första och andra inteckningar vid ett senare datum på en då lägre belåningsgrad.

En viktig anledning till att få ett kommersiellt lån equity inteckning är att få en kredit. En kredit är en summa pengar till förfogande för dig att låna från när du vill. När du får en kredit med en kommersiellt kapital hypotekslån, vad du egentligen gör är att få en ny “inteckning lån” på kommersiella fastigheter för en viss summa. Till exempel, istället för att ta detta belopp, säger $ 500.000 av din kommersiella fastigheter i kontanter, lämna dig att kontanter i, men gör det tillgängligt som en linje av kredit. Naturligtvis är denna kredit tillgänglig när du behöver det, betalar bara ränta på det belopp du använder, och bara när du använder kredit. Om du tog $ 500,000 i kontanter, skulle du få betala ränta på det hela $ 500,000 tills du är helt betalat tillbaka det. Så en kredit är en pengar att spara alternativ i stället för att bli full “cash out” med ett kommersiellt kapital hypotekslån, speciellt om du inte behöver använda hela beloppet av eget kapital i ditt kommersiella fastigheter på en gång. Om du får en kredit genom att få ett kommersiellt kapital lån, kan det fungera som en säkerhet filt för dig i händelse av finansiella kriser. Dessutom kan du få en kredit med en kommersiell säkrade vinstandelslån långt billigare än du kan få en vanlig kredit från en bank.