fördelarna med att köpa utomlands

Nedan är fördelarna med att köpa en fastighet utomlands:

Ett. Se till att du inte underteckna ett kontrakt, som du inte förstår fullt ut (till exempel – ibland kan det vara ett främmande språk formulär). Att förstå dessa villkor kan vara nästan omöjligt.

2. Att få en tid hos din oberoende advokater, arkitekter och lantmätare före beaktande av ett köp utomlands mycket skulle underrättas. Prova att göra en anteckning om vad som är inblandade i landet, skulle du behöver för att bli en medborgare, finns det några extra avgifter?

Tre. Försök se till att du inte skapar en stor skuld, kolla med en advokat om utvecklaren har lånat pengar för att bygga utvecklingen och gör något belopp måste betalas för varje design som kompletterande säkerhet till utvecklarens bank.

4. Du kan bevittna en “för bra för att vara sant” utlandet. Normalt med detta finns det några inblandade politik, se till att du vet var dina pengar kommer att vara efter investeringar.

Fem. Du kan välja att ordna finansiering på fastigheten, se till att detta anges i avtalet och du har en “opt-out-klausulen” om ditt lån inte är godkänd. Det betyder att du har en chans att få en återbetalning (deposition).

6. Få alla dina finanser tillsammans innan de accepterar att köpa fastigheten, eller innan du skriver kontrakt och överföra en insättning.

7. Arbeta alltid i valutan i din hemstad, om du funderar på att samla in hyresintäkter från fastigheten i lokal valuta.

8. Försök att göra andra investerar med dig som detta kan få dig mer via din investering, i stället för att dela en pool med en okänd grupp som du kan dela med familj och vänner som har investerat i samma plot.

9. Se till att du bekräfta med din lokala fastighetsmäklare eller leverantör som du förstår de kostnader som tas ut av de rättsliga och statliga myndigheter för att köpa ett hem i din valda landet.

10. Se till att du öppnar ett bankkonto i ditt nya fritidshus. Ställ in stående order i ett lokalt bankkonto att möta räkningar och skatter. Om du inte betalar din skatt i länder såsom Frankrike, Portugal och Spanien, kan det lätt leda till din egendom beslagtogs.

11. Tänk alla de advokatarvoden, skatter, försäkringar etc. Det kan ibland vara dyrare då ditt eget land.