fördelarna med att konsolidera dina skulder med en första eller andra inteckning

Visste du att du kan använda en första eller en andra inteckning för att betala av din skuld? En första eller andra inteckning gör skuldkonsolidering enkel och bidrar till att betala av din skuld mer hanterbar.

Om du är osäker på om en första eller andra inteckning för skuldkonsolidering vettigt dessa anser att dessa 4 Spara pengar fördelar!

En låg betalning

Varför göra flera betalningar varje månad för att täcka dina stora kreditkort räkningar, spara och räkningar gas, lån och vilken annan typ av skuld du betalar när en enda månatliga betalningar täcker dem alla? När du använder ett första eller andra inteckning för att betala av skulder, börjar du med att få ett lån tillräckligt stor för att täcka det totala beloppet för varje skuld du vill konsolidera. Du använder sedan dessa medel för att föra var och en av de saldon ner till noll.

Med dina skulder återbetalades i sin helhet kommer du vara kvar med bara en månatlig betalning som ska gå till att återbetala den första eller andra inteckning. Plus, med endast en faktura varje månad för att betala, kommer du inte längre slösa bort dina pengar att betala ränta varje månad – som till stor del bygger på skyhöga räntor – på varje av dessa skulder. Den ränta du betalar på en första eller andra inteckning sannolikt kommer att vara i ensiffriga tal, och det kommer att spara pengar!

Räntorna är avdragsgilla

På tal om räntor, en annan fördel med skuldkonsolidering hjälp av en första eller andra inteckning är att den ränta du betalar på denna typ av lån är avdragsgilla. Inte bara kommer du att betala mindre i ränta varje månad, kommer du att kunna sänka din beskattningsbara inkomst, vilket sannolikt kommer att spara ännu mer pengar.

Enkel intresse vs sammansatt ränta

Tycker du att även om du fortsätta att göra månatliga betalningar saldona inte verkar krympa mycket? Du kan tacka ränta för det. När ränta föreningar innebär att ränta beräknas utifrån aktuellt saldo betalas. Därefter är den beräknade räntan läggs till balansen på grund för att skapa den nya balansen. Denna nya beräknade beloppet används sedan som grund för beräkning av ränta på den föregående faktureringsperiod. Enkel ränta beräknas endast på principen grund. De flesta första eller andra inteckningar beräkna ränta med enkel ränta formel som återigen kommer att spara pengar.

Du får en nystart

Om du gör minimala betalningar på din månatliga skuld, kan det ta upp till 30 år att betala tillbaka dessa saldon i sin helhet! Att få en första eller andra inteckning för skuldkonsolidering betalar av din skuld på en gång och håller dig från att känna som om du snurrar hjulen förgäves. Det blir som att få en nystart, men du måste undvika frestelsen att köra dessa räkningar upp igen!