fördelar och nackdelar med inteckning refinansiera

Refinansiering är utrusta med en möjlighet att rätta till ett misstag du gjort i att ta ut dina befintliga lån eller helt enkelt göra en bra inteckning ännu bättre. Hursomhelst kommer du att öka dina kort-och långfristiga monetära försiktighetsåtgärder och öka sannolikheten att hårda tider inte kommer att sätta dig i riskzonen för att förlora ditt hem.

Fördelar med Mortgage refinansiering:
Innan du börjar tänka på att refinansiering att minska skulden kan vara ett smart drag, men refinansiering i syfte att låna mer för konsumentköp (bil, semester, etc.) kan ställa dig tillbaka markant.

Läs det finstilta: på din nuvarande inteckning för att lära sig om du kommer att bedömas straff eller avgifter för “få ut” av lånet i förtid.

Kontrollera att: du vet om du har en fast eller rörlig ränta och vilka villkoren är.

Cash-out refinansiering: är en inteckning som gör att du kan dra nytta av medlemsavgift utöver vad du nu skyldig. Låntagaren kvalificerar med deras nuvarande hem kapital, de kan refinansiera med ett lånebelopp större än deras nuvarande inteckning och ficka kontanter diskrepans.

Home Equity Loans: är utöver din ursprungliga inteckning och är även känd som topplån. Med ett hem kapital lån du kommer att få en enorm mängd som får deponeras på ditt bankkonto för dig att distribuera följaktligen.

Hem kapital kredit: hem kapital kredit förkortas HELOC. Detta hänvisar till ett lån där långivaren går med på att låna ut ett maximalt belopp inom en överenskommen period. Låntagaren är inte avancerade hela summan i förskott, men använder kredit att utnyttja belopp på sammanlagt högst det belopp.

Nackdel av refinansiering:
Riskerna från din ursprungliga inteckning som fortfarande finns kvar, och några nya kommer till ytan till exempel: –

Överutbetala på avslutande kostnader: knepiga långivare kan please ett antal onödiga och / eller överskattas avgifter på kostnaden för ditt lån, av vilka de inte kan röja upp framför.

Överutbetala på ränta eftersom du vill ingen avslutande kostnader: En refinansiera oftast inte kräver några pengar för att stänga, men ett sätt långivare att kompensera för detta är att ge dig en högre ränta

Förlorande kapital: Den del av lånet som du har betalat sig, eller ditt eget kapital i hemmet, är den enda delen av huset som är verkligen din. Detta belopp växer med månatliga inteckning betalningar tills en dag, du äger hela huset tillbaka och kan göra anspråk vartenda öre av inkomst om du väljer att sälja den.

Genom att göra en utbetalning i refinansiera rullande avslutande kostnader i det nya lånet, eller förlänga besittningsrätt av ditt lån, bryter du denna rätt i ditt hem som du faktiskt äger.

Inverka negativt: i det långa loppet. Refinansiering kan sänka din månatliga betalningar, men kommer ofta göra lånet dyrare i slutändan om du lägger år till din inteckning.

Refinansiering har potential att hjälpa dig att minska kostnaderna i samband med att låna pengar för att äga ett hem, det är inte nödvändigtvis en strategi kommer vettigt för varje individ i varje situation. Så innan du gör ett åtagande att refinansiera din inteckning, är det viktigt att göra dina läxor och avgöra om en sådan åtgärd är den rätta för dig.