fördelar och nackdelar med en inteckning modifiering

Inteckning ändringar finns för att möjliggöra en nödställda husägare att undvika utestängning. Detta åstadkommes genom att ändra de ursprungliga omkrets av låneramar.

Denna modifikation kan bestå av en rad alternativ som är avsedda att sänka dina amorteringar för resterande livet av lånet. Dessa justeringar är inte uppskov utan permanenta förändringar i din inteckning. Dessa justeringar kommer ofta består av att konvertera en uppblåst rörlig ränta till en lägre fast ränta. Ett annat vanligt sätt att lägre utbetalningar är att åter amortera dina lån, förlänga lånevillkoren.

För att få en ändring måste du skriva en svårigheter brev och fylla flera andra dokument som kommer att förklara dina svårigheter och din framtida förmåga att återbetala. Det är viktigt att du ansöker om en inteckning ändring så fort du blir standard på din inteckning. Ju längre du väntar och längre du kommer efter med utbetalningarna desto mindre sannolikt att lånet byrå är att arbeta med dig på en justering. De kommer att vilja se till att du har möjlighet att betala de nya villkoren.

Det är aldrig en bra idé att avsiktligt standard på din inteckning i hopp om att få nya arrangemang. Medan banken kommer att vilja se till att du har en förmåga att betala nya arrangemang de inte kommer att fråga dig en ändring om de tror att du har råd med det nuvarande systemet.

fördelar:
En lyckad Loan Modification kommer att förse dig med följande:
Ett. en räntesänkning upp till 6 av din nuvarande inteckning betalning i så lite som 60 dagar utan refinansiering? För din GRATIS CD, gratis e-bok, och gratis coaching samtal med inteckning ändring Expert och Business Man of the Year Billy Alvaro besök vår hemsida Saint Jude s Mortgage Rescue