förbättra ditt hem genom refinansiering din inteckning

Möjligheterna är inblandade i refinansiering är överväldigande. Om du har övervägt att använda en refinansieras inteckning att göra vissa ombyggnad bör du överväga cash-out refinansiering. Med en utbetalning i refinansiera bostadslån kan du refinansiera din nuvarande inteckning för ett högre lånebelopp än din utestående skuld och därmed få extra pengar för något ändamål du önskar. Du kan enkelt använda pengarna för att göra hemma förbättringar och därmed skulle du använda som säkerhet för lånet precis samma egenskap som du kommer att förbättras.

Med Cash-out refinansiering, du refinansiera din inteckning för mer än vad du är skyldig, då Pocket skillnaden. Cash-out refinansiera bostadslån är precis som vanliga refinansiera bostadslån, bara att du faktiskt refinansiera ett högre lånebelopp än din utestående inteckning utnyttjar eget kapital du har byggt på ditt hem. Således får du en rättvis extra summa för att använda oavsett ändamål du kan tänka dig.

Låt oss säga att du äger en fastighet värt $ 200.000 och du fortfarande måste betala en inteckning lån på $ 60.000. Detta innebär att det finns $ 140.000 värde av egendom som kan användas som säkerhet. Även om vissa långivare är beredda att finansiera upp till 100% av fastigheten eller ännu mer, kommer de flesta av dem lånar endast upp till 85%. Således, i ett vanligt scenario du kan begära en refinansiera hypotekslån av $ 170.000, använda $ 60.000 till återbetala tidigare lån och hålla resten för andra ändamål.

Dessa lån faktiskt kan användas för hem förbättringar, vilket betyder att de faktiskt höjer värdet på den egendom som används som säkerhet för lånet. Således, är långivaren drar nytta av att tillgången garanterar hans pengar är mer värdefullt och därmed minskar risken inblandade i transaktionen.

Långivare kommer ofta anser lån som används för hem förbättringar för att vara av en lägre risk och därmed kommer att erbjuda dig särskilda lånevillkor, bland annat lägre räntor, längre återbetalning program och därmed lägre månatliga betalningar. Allt detta gynnar kan lätt erhållas genom att bara begära ett lån speciellt anpassad för hem förbättringar.

Om din kredit värdering har förbättrats sedan du begärde ditt nuvarande bostadslån, är chansen att du kan få en lägre ränta och allmänna bättre lånevillkor genom refinansiering ditt bolån. Vanligtvis räntan som debiteras för dessa lån är lite högre än en vanlig bostadslån. Men detta är sant endast under samma kredit omständigheter.

Överväg kontrollera din kredit rapport innan du ansöker. På så sätt vet var du står och vad du kan förvänta dig genom refinansiering din nuvarande inteckning med en cash-out refinansiera bostadslån. Kontrollera även att det inte finns några förskottsbetalning straff klausuler i ditt tidigare bostadslån eftersom detta kan öka kostnaderna vänder refinansiering mer betungande än vad du trodde.