för pensionärer omvänd inteckning är bästa alternativet

Många människor vid denna tid med tanke på att få en omvänd inteckning. För ett fåtal personer kan det vara ett bra beslut, och för andra är det kanske inte nödvändigt. Du måste titta på fördelar och de nackdelar med omvänd inteckning så att du kan bättre göra din dom.

En väsentlig omvänd inteckning är en som är lätt att få för villaägare som är 62 år och äldre. Dessa villaägare kan låna mot deras hus kapital utan att behöva punga ut ett nytt lån eller lämna över etiketten. Detta kan skydda dig från en avskärmning. Du kan inte betala för detta lån tills dess att du vend huset. När du vend huset du måste punga ut för den omvända inteckning i fullständig. Räntor & andra avgifter kommer att kräva att betalas tillsammans med den sista betalningen.

Detta kanske inte är den mest utmärkt beslut om du inte ska sälja ditt hus. När du dör kan du lämna din partner med bördan av att betala de omvänd inteckningar i fullständig. De omvänd inteckningar måste betalas i fullständig när låntagaren dör eller säljer sitt hus. Detta kan vara en fördel om du behöver extra tid för att sälja ditt hus eller om du behöver få ut av en avskärmning. Det beror helt på din nuvarande hus situation och din ekonomiska situation.

Om du är med tanke på en omvänd inteckning du behöver lära allt du kunde. Vad är det bästa och det värsta som kan inträffa? Vad kommer du att uppnå? Vad kommer du förlägger? Det finns för-och nackdelar med allt. Om cons överskugga proffsen, då du kanske vill hålla sig borta från det. Det första steget i att få en omvänd inteckning är genom videokonferenser med en omvänd inteckning analytiker.

Du kan göra detta via telefon eller i ett ansikte mot ansikte möte. Det omvända inteckning rådgivare kommer att ge information om dina alternativ och erbjuda extra detaljerad information om omvänd inteckningar. De kan hjälpa dig att bättre välja om det är något du måste göra. Om det är att de kan hjälpa dig välja vilken typ av omvänd inteckning är mest utmärkt för dig. Det omvända bolån kurator kan då föreslå några kostnader från ovanliga långivare. Du behöver titta igenom dessa försiktigt så att du kan betala ut minst.